Amalian Helmiä

8. elokuuta 2014

Luurankoja kaapissa

Tämä on niitä postauksia, jotka tehdään vain itseä varten ;)

Aloitin ompeluharrastuksen viime syksynä ja nyt en ole koko kesänä suonut ajatustakaan ompeluksille.
Reilun puolen vuoden aikana sain aikaan itselle tällaisen varaston (lukuun ottamatta noita paria uusimpaa). Toinen iso laatikko on täynnä resoseita ja toinen isoja jämäpaloja,.
Olkoon tämä itselle muistutuksena.

 Viime viikolla oli Metsolalla liikkeessä valtaosa kankaista -50% ja sieltä oli pakko kotiuttaa nämä. Mustavalkoisesta jg.sta saan itselle ensi kesäksi samisteluvaatten lasten kanssa (jos muistatte Metsolan alepostauksen). Tuota punaista vahvaa trikoota olisi kolme metriä pipoihin ja tuubihuiveihin nyt alustavalla suunnittelulla. Nyt alet on verkkokaupassa, suosittelen kurkkaamaan jos yhtään ompelee! Sieltä täytyi laittaa tilaukseen samaa aaletokuosia, mutta keltaisena (myymälässä oli -30% ja nyt verkkokaupassa -50% ja mustaa collegea useampi metri!


Mutta ihan ensimmäikseksi on tartuttava nähin Pikkupiltin ihanuuksiin, joista pitäisi syntyä leggaria, paitaa ja mekkoloista koululaisia - minusta loistavat kuosit koululaisille!

2 kommenttia:

  1. oooh, mulle kelpaisi nämä sun luurangot ;) terveisin eräs, jolla on kaapissa vain kolme kangasta :D :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja luurankoja! Mulla on ollut kohta 4 vuotta paha tapa ostaa kivoja kankaita, mutta kun se ompelemisinnostus on kadoksissa. Tai ehkä ennemmin tila ja aika.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!