Amalian Helmiä

27. elokuuta 2014

Pompdeluxin välikausivaattet


Kohta tulee Pompdelux niin korvista ulos, ettei jaksa alottajaispäivänä enää kiinnostua, NO EI VAISKAAN!

Keväällä Pompin mallistohan täydentyi teknisillä välikausausiasuilla, shelleillä ja softshelleillä.
Kaikkille lapsille tilasin housut ja softshell- takit. Tytöt otti vaatteet heti käyttöön ja mikä ihmeellistä ei tarvittuu sellaista totuttelukautta vaan tykkäsivät niistä heti,  täällä kuvia niistä.

 Pojan housut on otettu oikeastaan vasta syksyllä käyttöön. Tosi kätevä, kun on kova aamukaste tai satanut, mutta lämmin. On pidetty ihan näin bodyn kanssa tai fleesetakin kanssa.
Jos tutin tarvii mukaan voi sen sujauttaa taskuun, joka tuo myös ilmettä.
Jos jotain negatiivistä pitäisi hakea niin näissä ei oo jalkarenksuja.

Osassahan housuissa oli laatu ongelmia kovien teippausten kanssa ja niin meidänkin toisen tytön housuissa. Tyttö vaan ehti saada housut rikki polvista könyämällä soralla, joten en alkanut reklamoimaan ja toisekseen teipit ei hinkanneet saumoista läpi, joten ovat olleet pidettävät. Käsittääkseni Pomppi otti niistä vastuu, toisin kun taannoin toinen jolla oli paaljon kalliimmat vaatteet ja pahempi ongelma.

Nyt syksynkin mallistosta löytyy softia ja shelliä, mutta harmi, kun sadeasut oli poistuneet valikoimasta - juuri, kun sellaiset olin päättänyt hankkia.

1 kommentti:

  1. Onko nuo välikausivaatteet kuinka reilua kokoa? Meillä yhdet alesta ostetut toppahousut ovat hajonneet atomeiksi hetkessä, mutta kaksi toppahaalaria kestänyt tosi hyvin.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!