Amalian Helmiä

24. elokuuta 2014

Liinat hyppäsi seinälle

Kiitoksia lukijalle, joka vinkkasi eiliseen värjäys postaukseen tekevänsä liinoista taulun.
Niihän siinä kävi, että eilen illalla oli jo uusi taulu seinällä. Muutenkin oli tuottoisa päivä.
Koitin etsiä insiraatio kuvia, mutta ehkä hakusanani eivät menneet nappiin, mutta tällainen siitä tuli.Kohta kymmenen vuotta vanha styrox taulu pois seinältä, joka on ärsyttänyt jo jonkun vuoden. Vähän sahalla muokkausta.  Pojan lakana päälle ja liinat pikkuneuloilla päälle. Tuossa on pari päällimmäistä liinaa vain parilla neulalla kiinni, joten ne saa tarvittaessa  pöydälle. Asetelma ei ehkä ole ihan paras ja esikoisen mielestä liinoja tuli liikaa, mutta ajattelin kysyä henkilökohtaisen taiteelliselta neuvonantaja mielipidettä, kun itse en taiteellista silmää omaa. Jäi liinoja pöydällekkin laitettavaksi.

Minusta sopii tähän paljon paremmin mitä entinen taulu.

2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen!!
  Sainkin tästä ahaa-elämyksen. Mulla ollut ajatuksena laittaa mummuni virkkaama liina tauluksi, mutta sopivan kokoista kehystä ei ole tullut vastaan.
  Eihän sen tosiaan ole pakko kehyksessä olla!

  VastaaPoista
 2. Sinä se ryhdyit heti tuumasta toimeen! :) Kivalta näyttää. Minä olin myös ajatellut pingottaa jonkun neutraalinvärisen kankaan taulupohjan taakse, ja siihen sitten liinat lomittain&limittäin. Olen myös suunnitellut täyttäväni koko kehyksen liinoilla ihan reunoja myöten. Osa liinoista voisi mennä vaikka reunojen yli ja taittaa takapuolelle. Isot ja pienet, erimuotoiset antavat näyttävyyttä tauluun.
  Kai minunkin on nyt pakko ryhtyä toimeen kaiken suunnittelun ja jahkaamisen jälkeen :D
  Marjo

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!