Amalian Helmiä

21. elokuuta 2014

Voi ei autoja!

Olen tiennyt, että aika vielä koittaa, että poika haluaa autopaitoja.
Olen valmistellut itseäni siihen kuten aikoinaan vaaleanpunaisiin hörhelöihin ;)
Se aika koitti jo nyt. Olen joskus ostanut kirppikseltä varmaan eurolla tuollaisen miikkareiden autobodyn. Poika kaivoi sen jemmalaatikosta ja kanteli joka paikkaan päristen ;) Laitoin sen sille päälle vaikka on ihan iso vielä niin toinen oli ihan onnessaan!
Tänään poika kävi kaivamassa sen pyykistä mukaan välipalalle - voi raasua!!

 Joten minun täytyy alkaa molempia miellyttävien autopaitojen metsästykseen - onko ehdotuksia?
Tässä on myös äitiä miellyttävät auton muodot ja värit. 
Toisaalta minulla on jemmassa Pikkupiltin traktori silityskuva, jolla saisi tuunattua peruspaidan parilla eurolla mieluisaksi.....


8 kommenttia:

 1. Meidän nuorimmainen ilmoitti juuri viime viikolla vaateostoksilla päättäväisenä- ei tätä! brummm. Suomennettuna siis ei niitä tylsiä äidin valitsemia vaatteita vaan mahdollisimman isoja koneita. Yhteenkään isomman autopaidoista en ainakaan muista niin kovin tykästyneeni ja niitä on paljon. Vaatteet ovat kuitenkin lasten joten kai tässä on vaan joustettava.

  Oon katsellut noita silityskuvia myös usein, mutta en vielä ole kotiuttanut. Monesti kuitenkin miettinyt että niillä saisi helposti ei kelpaavan peruspaidan mieluisaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se uskomatonta kuinka pienestä se lähtee! No joo olihan se esikoinenkin täys prinsessa kahden vuoden korvilla, mutta se puhu jo täysin niin osasi paremmin ilmaista itsensä. Kyllä se täytyy joustaa, mutta jos niistäkin valitsisi edes vähän itseään miellyttävän

   Poista
 2. Småfolk ja Metsola. Molemmilla on ollut värikkäitä, ei peruspoika-tummansininen- autokuoseja. Myös tarktoreita ja muita koneita. Pojat on poikia, meillä lähes samanikäinen on ihan onnesta soikeena pärinäpaita päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onnellinen poika oli, että pakko se on lähtä autoja etsimään. En muista nyt Metsolaa oliko minkälaisia autoja - vasta oli jotain pyöriä.mEikun mulla on varmaan pätkä sitä autokangasta - jos en sitten kaiken ommellut serkkupojille.

   Poista
 3. Ihana kuva toi ensimmäinen :D

  Lindexiltä löytyy myös edullisia traktoripaitoja! Meandilla myös tosiaan kivoja autokuoseja, esim viime kevään mallistossa se peacesbus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä kurkkaan lindexi. Katoinkit sitä peacebussia keväällä, että ois tosi kiva autoksi nyt ei sitten tieten ollutkaan mitään kivaa

   Poista
 4. Småfolkit on olleet meidän pojalle kaikkein mieluisimpia. Se alkoi n. 2 .vuotiaana ensimmäisestä traktoripaidasta. Osa on kyllä omaan makuun liian kirjavia/ räikeitä, mutta kyllä sieltä aina välillä vähän hillitympiäkin väriyhdistelmiä löytyy. Pojille tuntuu olevan erityisen tärkeää se, minkä ajoneuvon kuva vaatteessa on. Välillä kun ollaan kiinnostuneita enemmän traktoreista, sitten onkin hälytysajoneuvot in - ja hetken kuluttua kilpa-autot, junat jne. Ja pakkohan se on vaatteen pitäjää itseään kuunnella ;) Myös maxomorralla on ollut kivoja autokuoseja, mutta laatuongelmien vuoksi niitä ei ole ollut meillä vähään aikaan, joten tämän hetken valikoimasta ei ole mitään käsitystä. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Smålfolkit on meillä tähän asti kierretty liiallisten tapahtumien takia. Meillä muuten on traktori in joten voisi tieten aloittaa tuolla silitys kuvalla. Paljon parempi nämä, kun mitään supersankarit tai örkit! Maxomorra minusta lisäsi kankaaseen jotain jonka ansiosta pitäisi pitää paremmin kutinsa, mutta en oo minäkään niitä ostanut viime aikoina.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!