Amalian Helmiä

21. marraskuuta 2014

Creamia mammalla


Jos omaa nassua näin viimeisen työpäivän kunniaksi ennen äitiyslomaa (niin mää tosi monesti ajastan postauksen edellisenä iltana lasten koisatessa seuraavaan aamuun )


Saimme ystävien kanssa kutsun vapaaehtoisten illalliselle ja sen kerran, kun mamma johonkin pääsee ajattelin, että vähän arkivaatteita kummempaa täytyy pukea vaikka arki-ilta olikin - toki hieman varovaisesti ettei ylipukeudu. Tyttö halusikin mammaa kuvata ja poseerata piti tytön ohjeiden mukaan (ärsyttääkö jotain tuo mammattelu, jotenkin se on nyt tämän iiiison massun kanssa jäänyt päälle)

Yksi rakastetuimmista vaatteista on tuo Creamin collegetakki - sitä olen pitänyt hurjasti!
Se menee kesällä ihan päällystakkina ja näin talvella neuletakin asemasta.

Kesällä metsästin verkkokaupoista oikeaa kokoa tuosta Creamin mekosta, kunnes se ihan vahingossa tuli vastaan Oulun Vimasta ja puoleen hintaan. Muutenkin minusta Creamia saa tosi hyvin aleista, joka on toki hyvä tällaiselle joka heidän vaatteistaan tykkää. 

Vaikka nämä ei äitiysvaatteita ole ne antaa anteeksi ja menevät päälle, kuten kaikki heidän omistamani vaatteet. Tässäkin mekossa on takahelma pitempi, joten kätevästi peittää paksut pohkeet :) Creamin aluspaidat ovat taas niin pitkiä, että peittävät ison massun ja pepun.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta :) onko sulla käytössä paljonkin äitiysvaatteita kun käyt töissä, vai tyyliin 2 housut+4 paitaa+3mekkoa ja pari neuletta? Mikä määrä on susta kaikista toimivin? Kuitenkin kun on n+ raskaus niin äitiysvaatteita taitaa käyttää pidempään kun esim ekalla kerralla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivusinkohan aihetta jossain postauksessa? Aikaisemmin en ole hankkinut paljon mitään vaikka aina odottaessa olen ollut töissä. Nyt viimeisellä kerralla intouduin ... on 2 housut + kahdet sukkahousut + yksi äitiystunika ja - paita, jotka menevät myöhemminkin, mutta kaikki muu ei oo erityisesti äitiysvaatteita ja en ole hommannut raskautta varten. Jos vertaa ekaa ja tätä niin todellakin piti alkaa pitämään aikaisemmin ekasta ekat mamma housut oli jalassa vasta kuukautta ennen mammalomaa!

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!