Amalian Helmiä

10. marraskuuta 2014

Odottava edustusrouva (yhteistä aikaa)

Edustusrouva - haha - oli ihan pakko laittaa, kun joka kerta se vaan niin huvittaa.
No joo, en todellakaan ole mikään edustusrouva! Joskus miehelle aina niitä avec-kutsujakin napsahtaa, mutta yleensä lähetän sen niihin ihan yksin :) Nyt sattui tähän omalle kylälle sellainen gaala, joten miehelle varmaan suureksi yllätykseksi ajattelin lyöttäytyä miehen käsikynkkään.

Mitä tällainen yksi kyttyräinen kameli sitten laittas päälle? Mikään kaapista löytyvä juhlakolttu ei mahdu sitten millään mun päälle! Tilaisuuden pukeutusmiskoodi oli tumma puku, joten iltapukua ei tarvinnut mamman lähtä metsästämään.Metsolassa oli ysmyt, joihin en jaksanut paikan päälle pyöriä, mutta tilasin itselleni kokeeksi Mama Licioksen mekon - oli puoleen hintaan, eli halavalla sain.
Onhan tämä vähän sen mallinen, että tippuu suoraa alas vatsalta. En tiedä olisiko mahaa myötäilevämpi näyttänyt paremmalta?Vau, yllätykseksi tässä on imetysluukut, joten samalla ratkesi varmaan mamman ristiäisvaateongelma - jee. Mies tilasi just tumman sinisen puvun Tigerilta, joten menee yksiin sen kanssa - tai ehkä se laittaa mustan puvun, mutta naisillako muka menee vaatteisiin rahaa ... mun mekko makso alle 30 euroa ja miehen pukuun ei riitä, että lisää nollan perään.Mulla on tukka aina kiinni - nytkin sipaisin sen letille - tässä jo aika tavalla hapsottaa. En oo värjännyt tukkaa sitten viimme maaliskuun. Yleensä olen raskausaikana yhdesti kahdesti sävyttänyt, mutta nyt ajattelin, että mitä sitä turhaan menee tämä näinkin.

Melkoinen pallero, mutta kivaa oli, eli hyvä, että lähdettiin. 
Kotiin oli kiire ja kotona oltiin jo ysiltä ja ehdittiin lapsille hyvän yön halit antamaan. Tällä mennään taas jonkun aikaa. Vasta kaverin kanssa keskusteltiin aiheesta "pari suhteen kahden keskinen aika". Nyt odotus aikana oli uutena tullut laajaneuvola käynti, johon miehen piti tulla mukaan ja kotona piti vastailla liutaan kysymyksiä. Yhtenä kysymyksenä oli kahden keskinen aika. Me oltiin siellä, että no ei olla tunnettu tarvetta käydä missään, että onko pakko jo ei taho. Neuvolassa oltiin sitä mieltä, että kaikilla on omat tarpeensa - kaikki ei tunne tarvetta irtiottoihin arjesta ja lapsista. Se kuten kaikki muukin on niin perheestä kiinni. Minä luulen, että meille riitti taas seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, kun kävimme kymmenvuotis hääpäivän kunniaksi yksi yö hotellissa. Me ollaan myös siitä onnellisessa asemassa, ettät lapset menee helposti nukkumaan (koputtaa puuta) ja ovat nukkumassa kaikki ysiltä, joten meille jää iltaisin mukavasti yhteistä aikaa. Me ollaan myös pyritty siihen, että siinä vaiheessa ei enää siivota tai tehdä kotitöitä. Ainoa mitä kaipaa tai tuntee huonoa omaatuntoa on lapsettomien kavereiden näkeminen. Lapsellisen kanssa sitä jotenkin paljon helpommin tulee kyläiltyä puolin ja toisin. 
19 kommenttia:

 1. Onpas kaunis mekko ja sinäkin näytät upealta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä nätti, mutta itsestäni en tiedä, mutta kiitos

   Poista
 2. Oi kuinka kaunis odottaja!

  Mä hieman kerran neuvolassa väittelin tuosta yhteisestä ajasta. Th oli sitä mieltä, että kotoa olisi poistuttava vaan me viihdytään kyllä ihan omissa nurkissammekin. Ei se laatuaika vaadi kuin sen puolison, jonka kanssa sitä viettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi meillä otti kyllä hyvin - mää saan vaan ahistusta reissusta. Sillon hääpäivänäkin mietittiin, että mitä järkeä syödä irtareita hotellissa ja kattua wallanderia, kun voi tehä sitä kotonakin ja toisekseen nukuttiin paljon huonommin mitä kotona!

   Poista
 3. Oletpas tyylikkäänä ja niin kauniina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei vain tahdo mieli pysyä mukana, kun ei ole ikinä ollut noin iso mahaa :/

   Poista
 4. ihan serkkuseni! nätin mekon löysit,kyllä sillä kelpaa useammat juhlat viettää. passaa päälle pienempänäkin :)
  terveisiä koko perheelle! T: Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä koitin kytätäkkin ettei jää käyttö yhteen kertaa. Terkkuja myös sinne.

   Poista
 5. Upea olet : ) Kaunis ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko ja ihana rouva, kyllä se kahdenkeskinen aika vaan tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli käydä, kun oli niin lähellä, että pääsi ajoissa kotiin koisaamaan ja ehti sohvallakin vielä rötväämän. Pitää sitä sillon tällön jossain käydä, jos ei muuta niin toteamassa kuinka ihana on olla kotona :D

   Poista
 7. Kaunis olet kyllä!
  Siis teitkö ton letin itse? Ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tein - kun on ollu pitkät hiukset 30 vuotta osaa letittää itselleenkin. Tuossa on jo ihan räjähtänyt juhlien jälkeen. Mulla oli rullat päässä ja tupeerasinkin vähän niin oli kuohkeampi.

   Poista
  2. Mullakin on ollut pitkät hiukset aina, mut itelle en ranskalaista lettiä osaa tehdä ku etuhiuksiin.. Ehkä voisi harjoitella :) kivannäköinen on kyllä juhlien jälkeenkin toi letti, huolettoman hieno..

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!