Amalian Helmiä

6. marraskuuta 2014

Hulinaa (vähän harrastuksista)

Kamerasta löytyi iso läjä kuvia syysloma viikon hulinoista perhetuvalla, kun isosiskotkin pääsivät mukaan ja rakensivat kaverin kanssa tuvalle temppuradan pienemmille.

Kukkuu!

Esikoinen käy acrobatiakerhossa :)

Mitä teillä harrastetaan?
Me (minä) olen ollut aina ahkera kerhoilija (jos nyt mennään lapsuuteen asti niin kaikkissa kylän kerhoissa piti käydä - pienoismalli- ja atk-kerhoa myöten... ehkä jotain vaikutusta ammatin valintaa).
Joten toukokuussa, kun esikoinen aikoinaan syntyi olin perhekerhossa jo heti syksyllä, kun ne alkoivat, vajaan kolmikuisen tytön kanssa. Esikoinen ehti asua neljässä kunnassa neljän ensimmäisen elinvuotensa aikana, joten mikä sen parempi tapa tutustua ihmisiin, kun perhekerhot.
Meidän kylällä on tarjolla niin seurakunnan, mll, kun kunnan tarjoamat perhekerhot. Me ei olla vielä kunnan järjestämään menty, kun se sattuu minun työpäivälle, mutta eiköhän me sinnekkin mammalomalla mennä. Nyt tytöillä on harrastuksia kolmena iltana viikossa ja yhtä lukuun ottamatta kulkevat niihin itsenäisesti. Samasta sukupuolesta ja lyhyehköstä ikäerosta on se hyväpuoli, että pääsevät samoihin kerhoihin ja kulkevat yhdessä. Viime talvena esikoisella oli jopa neljänä iltana, koska luokka - ja koulukaverit asuvat eri puolella kylää oli meistä ok, että näki sitten kavereita harrastuksissa. 


Mikäköhän mahtaa poikaa isompana kiinnostaa ja kulkeeko samoissa harrastuksissa veljen kanssa?
Vähänkö meillä on tykätty ja pidetty noita timantteja - Kivan tuntuiset ja minusta kivan näköiset.
Nyt on valmistumassa sarja Pikkupiltin korusta... tosin pojille en taida korusta mitään loihtia, mutta ehkä mammalle sitten.

2 kommenttia:

  1. Nuo timanttivaatteet on kyllä kivan näköiset :)

    Itse myös olin lapsena mukana erilaisissa kerhoissa. Perhekerhossa ei ole tullut oltua, kun ei täällä meidän lähettyvillä sellaista vielä silloin järjestetty kun olin mammalomalla. Paljon ei kerhoja järjestetä edes koululaisille. Esikoinen on sanataidekerhossa mikä nyt uutena tuli. Sen lisäksi esikoinen harrastaa muodostelmaluistelua, mitä on kolme kertaa viikossa. Kuopuksen harrastukset on uinti ja jalkapallo.

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut onnea ja joka kunnassa missä on asuttu on päästy kerhoilemaan, vaikkei kunnat mitään suuren suuria ole olleet ja henki niissä ollut loistava. Meidänkin esikoinen oli sanataidekerhossa pienenä. Meidän esikoinen haluaisi johonkin telinevoimisteluun tmv. mutta ei täällä sellaisia ole vaan pitäs ajaa kaupunkiin , mutta tanssia, balettia jan kaiken laisia kamppailu lajejakin löytyy useammin tyylein. Meillä tytöt on nyt tuossa tanssissa.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!