Amalian Helmiä

24. elokuuta 2015

Arpaonni


Osallistutteko blogien arvontoihin? Minä osallistun niihin joissa todella toivon voittani.
Arpaonni onkin suosinut aika kivasti viimeisten vuosien ajan. Viimeisin voittoni oli mittojen mukaan tehty lakki SOL -13 blogissa. Paketista paljastui myös ihana nallekukkaro pojalle.
Alkukesästä taas onni suosi Lastenhuoneenkapina blogissa ja nyt pojan huonetta koristaa Annen tekemä uskomattoman hieno viiri. Talvella taas kuin tilauksesta vauvelille kotiutui Eloisat blogin arvonnasta ebben setti - juuri sellainen mitä oli jo muutenkin suunnitellut vauvalle. Jos nyt en ihan kaikkia muista niin meille on myös tullut heijastin ja sisustuskirja ja voitettiimpa kerran valtava läjä serlan talousarkkeja Onnistain blogista.

Yhden voiton muistan, ettei sitä lopulta saapunutkaan ja yhden voiton mitä itse olen arponut ja tiedän ettei sitä voittaja ole saanut. Lähes kaikissa omissa arvonnoissa olen vain välikäsi ja suoritan vain arvonnan ja itse tuotteen lahjoittaja ne postittaa. Äkkiseltään katsoin, että arvonta aiheen alla on kolmekymmentä postausta... ompas noita kertynyt, vaikka koitan vältellä sellaista lukijoiden kalastelu meininkiä. Toivoisin kuitenkin, että voitto menisi lukijalle, eikä satunnaiselle surffarille.


-
17 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että viirinauha päätyi sitä arvostavaan kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyylä todellakin - tytöt aikoo pitää seuraavat synttärit kelta-mustat, että saavat viirin koristamaan juhlia :)

   Poista
 2. Mulla on ollut aina niin luokattoman huono arpaonni etten yleensä jaksa edes arvontoihin osallistua. Useamman kerran kyllä blogeissa hetken mielijohteesta osallistuttuani on voitto jopa kohdalle osunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä blogeissa on varmasti parempi mahdollisuus voittaa

   Poista
 3. Oi, mikä lakki! Aivan mahtava! :)

  Arvonnat ovat kivoja. Niihin on kiva osallistua ja ehkä vielä kivempi järjestää :D Monesti vain huomaan, että ohi on mennyt kivoja arvontoja, joita en ole bongannut ajoissa. Surffailenko bloginstaniassa nykyään liian vähän siis? Meille on kans tupsahdellut voittoja ihan mukavasti. Blogiarvontoihin kannattaakin osallistua, koska niissä on kuitenkin vielä melko hyvät mahdollisuudet voittaa monien isojen organisaatioiden arvontoihin verrattuna.
  glögisetti, jota ei jouluun mennessä kuitenkaan kuulunut. Lopulta tammikuussa alkoi tipahdella postiin pieniä paketteja, viimeinen taisi tulla huhtikuussa ja lopulta sarjan pääasia eli mukit jäivät kokonaan tulematta. Olin toki välissä yhteydessä bloggaajaan ja hän varmastikin yhteydessä yhteyshenkilöönsä. Omassa kesäarvonnassani meinasi käydä hassusti, kun yhteyshenkilö lakkasi yht äkkiä vastaamasta yhteydenottoihini. Epäilin hänen jääneen kesälomalle ja odotin heinäkuun yli. Laitoin uudelleen viestiä, mutta en saanut vastausta. Voittaja ei ollut saanut palkintoaan. Lopulta onneksi minuunpäin otettiin yhteyttä ja kerrottiin yhteyshenkilöni lähteneen koko firmasta jo kesäkuun lopussa. Voittaja sai kuitenkin palkintonsa, vaikkakin viiveellä. Luottamuksellahan nämä yhteistyöt toimivat ja näköjään kaikkea voi tapahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeissa on tosiaan paljon parempi mahdollisuus voittaa mitä jossain muissa vaikka fb.n arvoinnoissa. Olisikohan minunkin arvonnassa kyse jostain tuollaisesta - pitäisiköhän koittaa etsiä joku muu johon ottaa yhteyttä.

   Poista
 4. Aivan mahtava lakki, tuli hymy huulille :)
  Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika itsekkin tykkää ja on nyt kokoajan sitä pitämässä

   Poista
 5. Onpas magee lätsä:)
  Minä voitin keväällä jostain blogiarvonnasta ebben kesähatun tytölle. Ihana mutta harmillisen vähän tuli käyttökertoja tälle kesälle. Toivottavasti mahtuu ensi kesänäkin.
  Harvakseltaan viitin osallistua mihinkään arvontoihin. Ainakaan minkään ison blogin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä on ollut melkein enempi pipo kesä. Miksi et osallistu isojen blogien arvontoihin?

   Poista
  2. No varmaan siksi kun ajattelen että jos osallistujia on 400 niin voittomahdollisuus on niin pieni:)

   Poista
 6. Wautsi!! Magee lakki :) ja tosi ihanat värit viirissä!
  Pitäisi hommata nuoremmalle oma kukkaro, tommonen nalle olisi ihana.. Ei oikein marketeista ole löytynyt semmosta, mikä olis kiva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa sollin blogiin - siellä on jonkun verran myynnissä niitä :)

   Poista
 7. Onpa upea viiri! Täydelliset värit ja toteutus. :) Lakki on syötävän söpö myös. -N-

  VastaaPoista
 8. Hienoja voittoja!
  Minäkin voitin eloisat-blogista talvella, meillä ihana ebbe yöpaita tytöllä. Ja tittin elämää blogista voitin tytölle ihanan Blaa! huppari. Ja poikien tyyliin blogista lipun lapsimessuille. Tosi hyvin on arpaonni suosinut vaikken kovin aktiivisesti kilpailuihin osallistu (paitsi juuri sellaisiin missä oikeasti haluaisin voittaa. Ja blogeissa mitä muutenkin luen)
  Paras voitto mikä on osunut meidän perheeseen on varmaan kun tyttö postitti jonkun lappusen Sylvanian families kilpailuun - ja voitto osui kohdalle ja saatiin iso laatikko Sylvanian juttuja. Kyllä silloin oli 5v tyttö onnellinen =)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!