Amalian Helmiä

29. elokuuta 2015

Pompdeluxin avoimilla ovilla

Torstaina starttasi Pompdeluxin AW15 ja tänään suuntasimme alueemme edustajan avoimille oville. Oulunseudun ajankohtaiset jutut ja avoimet ovet löytyy varmasti helpoiten facebookin Pompdelux - Oulun alta. 

Minä keskityin lähinnä poikien-ja ulkovaatteisiin. Tyttöjen mallisto piti toki kurkata ja sieltä löytyi uusissa kuoseissa ja väreissä  suosikkeitamme, kuten neulehaaremit, ribleggarit ja -paidat, neulemekkoja ja -takkeja. Eilen kuitenkin viikatessani puhtaita vaatteita kaappin totesin, että ei todellakaan tarvita mitään. Vain uudet kevyttoppikset tarvittaisiin. Entiset kevyttopat oli viime syys - kevät kauden pidetyimmät takit ja Pompille oli uutena tullut myös tällaiset.Asenneneuletakki pojalle

Hienompaan menoon

Kukas se tämä örkki on - paidan kangas on muuten aivan huippu - todella pehmeää ja paksua colitsia.

Kääk - mihin olette mut tuoneet!!!

Neuloshousut pojalle

Tämä softshell väri on ihan huippu ja tilattiinkin pojalle uusi takki tässä värissä.

Toppatakit ovat vähän muuttaneet mallia ja tyttö bongasikin tämän heti rekiltä - ominaisuuksista karsimatta on kangas pehmennyt. Entinen vain harmillisesti sopii vielä.


Neulehaaremit on meillä tosi suositut ja materiaali paksumpaa mitä ennen - hyvä hyvä.

kevyt toppikset ovat uutta pompilla?

Joko olette päässeet livenä mallistoa hypistelemään?

1 kommentti:

  1. Pidettiin viikonloppuna kutsut. En alkuun oikein innostunut, mutta löytyihän sieltä vaikka mitä ihanaa ja tilaussumma oli sen mukainen. Nyt harmittaa, että minulta meni nuo poikien neuloshousut ohi.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!