Amalian Helmiä

20. elokuuta 2015

Vaahteramäen Eemelit

Yritin ottaa aamulla ennen perhetuvalle lähtöä meidän Vaahteramäen Eemeleistä muutaman kuvan. No, ei oikein onnistunut, kun aina jompi kumpi karkasi kuvasta tai äidillä kiireessä asetukset pielessä (jos niitä nyt muutenkaan osaan oikein laittaa).
Oletteko nauttineet näistä ihanista elokuun lämpöisistä päivistä? Eilen aamusta oltiin yli kolme tuntia leikkipuistotreffireissulla ja tänään terassi-Noshin kutsuilla. Huomaa lapsistakin, että on ollut ihanat ilmat ja paljon ulkona, kun painuvat petiin paljon normaalia aikaisemmin. 7 kommenttia:

 1. Suloiset Eemelit ♥ Nyt kyllä säät suosiikin! Täytyy vielä nauttia näistä ilmoista kun voi :)

  VastaaPoista
 2. Aurinko todella piristää. Me on pyöräilty ympäri kylää kaiken maailman harrastuksissa, mutta valon ja lämmön voimalla ei hektinen yh-viikko tunnu edes raskaalta 😊 Ihanat Eemelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilllä ei oo vielä mitkään harrastukset alkaneet, joten ehtii iltasella nauttimaan tästä. Liian hyvät kelit kuulemma hanhi metille - ei ollu selkeellä säällä tehneet edes havaintoja. Nyt aamusta ois ollu parempi sää, kun oli pilvessä.

   Poista
 3. ihanat eemelit kerrassaan...ja lakkikin on sopiva!!!! onneks on vielälippis kelejä!!! :D

  VastaaPoista
 4. Suloisia Eemeleitä ovat! :) Täälläkin on nautittu elokuun lämmöstä. Toivottavasti lämpöä jatkuu siellä ja täällä vielä kesän loppuun. Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!