Amalian Helmiä

22. elokuuta 2015

Siivouspäivä - kirppistelemään - Olisitko kiinnostunut meidän pieneksi menneistä vaatteista?

Kuvat ei liity mitenkään aiheiseen. Ne on otettu eilen äitin pikku mussukoista ja nämä vaatteet ei ole vielä käyneet pieneksi. Pieneksi menneitä vaatteita meiltä löytyy taas vaihteeksi PALJON ja mietin josko niitä ei tarvitsi lähteä roudaamaan omaa pihaa kauvemmaksi. Ensi viikon lauantaina on valtakunnallinen siivouspäivä ja mietin josko sen varjolla järjestäisi pihakirppiksen tuossa meidän Hommissa. Säkkikaupalla olen myynyt lastenvaatteita vain ilmoittamalla paikallisella fb-kirpulla, että saa tulla penkomaan.
Olisitko sinä kiinnostunut tulla penkomaan noita meidän kamppeita? 


7 kommenttia:

 1. Meillä lapset vähän väliä kyselee, että voitasko järjestää pihakirppis. En oo jaksanut alkaa siihen, vaikka ihan mukavaa hommaa se on varsinkin, jos sää suosii. Voitas joskus yhdistää voimat, että saatas meidän kadulle enemmän porukkaa, mut ensi viikonloppuna minä lähden häihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aina keväisen siivouspäivän aikaan synttärihärderri, mutta sellaisia katupihakirppiksiä tuntuvat järkkäävän ja miksipä se ei vois olla joskus muulloin, kun siivouspäivänä

   Poista
 2. Harmi kun asutte liian kaukana!

  VastaaPoista
 3. Todellakin kiinnostaisi! Harmi kun välimatkaa on liikaa..

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaa tosiaankin! Varsinkin jos on 92 tyttöjen vaatteita! 😊 harmi vaan ollaan vaunuilemassa just ensviikonloppuna! 😩
  Erika

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaa tyttöjen vanhat vaatteet! Mullakin olis melkoinen kasa... En ole vaan päättänyt, vienkö taas Palkeelle vai mitä teen.

  VastaaPoista
 6. Kiinnostaisi kyllä, minkä kokoisia vaatteita olisi myynnissä tytöille/pojille?ja missä paikkakunnalla kirppari olis ?:)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!