Amalian Helmiä

11. tammikuuta 2016

1 vuotis syntymäpäivät

Eilen juhlimme meidän vauvelin ensimmäisiä syntymäpäiviä! Pakkasesta ja talvesta hain ajatusta kattaukseen valkoista, vaaleansinistä ja harmaata, sekä tähtipojalle tähtiä.
Siirsin jouluksi askartelemani tähdet pöydän päälle ja kaapista löytyi valmiiksi pihakeittiöön ostamiani tähtiserveteitä. Pahviset tähtipillit on jo tovin kaapissa pyörineet, kun meillä ei ole kutsuilla lapset sellaisista tykänneet, mutta nyt näytti kaikki pilleistä juovan. Kennopallot löytyivät Ikean reissulta. Tarjottavistakin löytyi tähtiä ja juuri ja juuri meikän taidoilla saatiin yksinkertainen tähtikakku loihdittua, mutta maku kait se tärkeintä on? 
Juhlista ei montaa kuvaa ehtinyt ottaa. Onneksi kynttilän puhallusyritys ja kakun maistelut saatiin juhlakalusta ikuistettua. Jospa jollakin vieraalla olisi lisää synttärikuvia.

2 kommenttia:

  1. Onnea suloiselle 1-vuotiaalle! Kylläpä vuosi onkin mennyt nopeasti! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näyttää! Onnea suloiselle yksivuotiaalle! Tähdet on ihan parhaita etenkin poikien juhlissa. Vaikka meillä on monta poikaa ja vaikka oma lempivärini lapsena oli vaaleansininen, olen vasta muutama vuosi sitten käyttänyt sitä ekan kerran poikien synttäreillä. No, nyt en sitten muuta käyttäisikään :D

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!