Amalian Helmiä

5. tammikuuta 2016

Hupparijengi uudessa kamerassa

Kävin eilen ostamassa joululahjaksi kaikille uuden kameran. Kamera on pieni edullinen järkkäri.Isimiehen kuvaaminen loppui ison järjestelmän tuloon ja toive oli, että nyt helpommin hänkin tarttuisi kameraan. Vaikka olenkin onneton järkkärikuvaaja - toivon tältä uudeltaa kameralta enemmän tilanteita ja vähemmän ajattelua. Tämä myös kulkee toivottavasti paremmin mukana, mitä iso möhkäle. Lisäksi videokuvaus onnistuu huomattavasti helpommin. Tämän raaskiin antaa tyttöjenkin kuvauksiin, eikä harmitaa niin kuten harmitti silloin, kun ison möhkäleen objektiivi meni rikki.
Siltikin haaveilen isoon järkkäriin parempaa objektiivia ja valokuvaus kurssia.
Opeteltavaa on tässäkin, mutta sain ikuistettua poikien kirjan luvun.
Kuvia ei ole ollenkaan käsitelty - hiukan vain pienennetty.
Tämä Olympus PEN mini sattui kaiken lisäksi olemaan Prismassa puoleen hintaa. Samalla tuli hankittua joululahjoja jo ensi jouluun, kun leluja oli hurjasti puoleen hintaan, kuten Burderin todella iso paloauto, joka varmasti ilahduttaa vuoden päästä nelivuotiasta pojua. 
4 kommenttia:

 1. Mäkin katsoin toiveikkaana paikallisessa Prismassa, olisko Bruderin paloauto ollut tarjouksessa, kun oli muiden tarjouslelujen seassa. No eipä ollut :( Oon haaveillut sellaisista meidän pikkupojille. Oliko siinä ostamassasi se ominaisuus, että suihkuttaa oikeasti vettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt sitä tarkemmin tutkimaan, mutta tosi iso ja normisti kuudenkumpin vehe. Hieno kyllä oli ja kypäräkin oli mukana. Tuolla olisi ollut vaikka mitä alessa ja harmitti, kun meillä oli kiirus. Prismoissa on kyllä vaihtelua - olen joskus ajellu naapuri prirmaan katsomaan onko oikeaa kokoa jostain ale tuotteesta ja eipä siellä ole ollut alessa ollenkaan!

   Poista
 2. Olympuksen kamerat on kyllä huippuja! Mun tekis mieli myös hankkia joku pienempi ja helpommin mukaan oleva yksilö meillekin, mutta sopivaa tarjousta ei vielä ole vastaan tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaikuttaa kyllä kätsyltä, kun on aikanssa tuota rohmua kantanut olkapää vääränä mukanaan. Tuo oli viimeinen yksilö tuolla

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!