Amalian Helmiä

29. tammikuuta 2016

Möhlitty aletilaus

Kesti muuten joulun jälkeen todella kauan pakettejen tulo. Piti jo muutaman kerran tarkistaa onko ne todellakin matkalla. Sitten, kun Pompdeluxin paketti vihdoin saapuu meni pari päivää ennen, kun ehdittiin sitä avaamaan. Muutaman kerran tytöt kyllä paketista mainitsivat.
Vihdoin, kun paketti avattiin niin voi itku!! Olin sitten tilannut pojille tyttöjen haalarit - mustat haalarit roosan värisillä plänteillä - voi mälsää. Pieneltä kannykän näytöltä tilausta joulupäivänä mummolaan lähtiessä sitä kiireellä tuhrasin. Piti vielä kiusata itseäni ja ihastella niitä tyttöjen värisiä haalareita, kuinka mukavan tuntuiset ja malliset ne ovat, mutta väärän väriset. Eipä käynyt mielessä, että sieltä poikien osaston kautta tilausta tehdedssä tulee tilattua tyttöjen haalarit. Tyttöjen takit on ihanat - tosi mukavan tuntuiset ja olisivat jo halunneet ottaa käyttöön, mutta saavat malttaa ensi talveen ja kasvaakkin vähän.

Pojat sai kuitenkin collarihousut, jotka olivat taas kerran hyvää materiaalia ja hyvän malliset. Pökät sopii hyvin vaarinpaitojen kanssa, joita meiltä nippu jo löytyykin. 

Tytöille tilasin lisäki pitkän villatakin ja lökäpökät, joita tytöt ovat jo ehtineet kehua. Housut on kuulemma lämpimät ja hyvät jalassa. Jos olisin ollut yhtään paremmin kortilla tilausta tehdessä olisi kannattanut kotiuttaa samasta materiaalista myös paita, mutta tumman sinisenä ja tämän tyylisiä hameitakaan ei liiemmin löydy ennestään.


3 kommenttia:

 1. Mulla kävi vähän samaan tyyliin. Tosin olin vahongossa näpyttänyt lyhythihaisen tunikan pitkähihaisena... Ei muuta ongelmaa, mutta kun se lyhythihainen piti olla meidän helmikuiselle ulkomaanmatkalle... Mitäpä siellä pitkähihaisella... Ja se kaikenlisäksi oli tietenkin kalliimpikin pitkähihaisena. Eikä mahdu kauaa päälle...

  Mutta kun oma moka, niin eipä palautella...

  Sympatiahali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli ihan pakka palauttaa :) Mutta kyllä harmitti!

   Poista
 2. Harmi! Jos yhtään lohduttaa niin minä tilasin silloin syksyllä menopaluu lennot oulu-hki, harmikseni vaan paluun kuukauden päästä O_O

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!