Amalian Helmiä

11. helmikuuta 2016

Vihreät pöksyt

Kun tietokone jumii saa samalla luonnostaa blogilomaa vaikkei tahtoisikaa. En tiedä mikä tähän nyt iski alta puolivuotta vanhaan romiskoon - pika elvytystä olen tehnyt, kun ei oikein muuhun olisi aikaa ja motivaatiota.
Kuvien lataaminen ei onnistu, mutta löytyi valmiina muutamat kuvat pojista. Nämä on niiltä kovilta pakkasilta, joista nyt on jäljellä enää muisto, kun vesi lentää. Pakkasista täytyi ottaa kaikki ilo irti ja tuulettaa petivehkeet ja myös sohva tyynyt. Pojista oli oikein kivaa, kun sohvassa ei ollut tyynyjä ja siihen piti sitten rakentaa pesää ja kantaa kaikki mahdollinen rompe.
Kun kevättä kohti mennään hakee sitä kaapista automaattisesti jotain raikasta ja minä tykkään tästä Metsolan vihreästä. Eipä taida saada enää metsolasta tuota vihreää, mutta onneksi sit minulta löytyy vielä yksi pätkä kankaana. Ei myöskään noita isoveikan sammareita saa, jotka sain kaverilta ja esi katoin, että ompa hurjan kapoiset, mutta ovat ihan huiput päällä!
Noista cut-malliston paidostakin olisin muuten tykännyt, mutta öhön valkoinen tuossa rinnuksilla ei ole ehkä ihan paras vaihtoehto... jos olisivat jättäneet sen pois ja vaikka käyttäneet niihin vain kahta vriä niin olisivat ihan huiput. Itse olen ommellut käyttäen vain kahtaväriä samantyylisiä paitoja.

No, mutta kokeilempa lähteekö tämä postaus mihinkään.1 kommentti:

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!