Amalian Helmiä

7. syyskuuta 2016

Lastenhuoneen muutoksia

Poikien huoneen seinä on pitänyt maalata jo pitkään. Ennestään tummanruskea seinä on nyt tumman harmaa. Tämä väri sopii paljon paremmin huoneen muun värimaailman kanssa. Samalla veimme osan tyttöjutuista pois, kuten vähensimme nukkeja ja toiset nukenvaunut menivät odottamaan lapsenlapsia. Kaikkia tyttöjuttuja ei tohtinut poistaa. Prinssessalinnalla ovat pojat leikkineet paljon enemmän mitä tytöt koskaan. Myös nuken sateenvarjorattaat ovat kovalla käytöllä, kuten keittiöleikit.

Ikean reissulla haimme pojille Stuvan pöydän ja lipaston, jotka menivät vanhan Bestån kaapin kaveriksi takaseinälle. Edellisellä reissulla ostetut hyllyt pääsivät vihdoin vasta maalatulle seinälle.
Erillinen pikkupöytä siirtyi leikkimökkiin, jonka myöten huone avartui ja leikkitila lattialla lisääntyi. Huonekaluja on vielä pyöriteltävä, kun pikkuvelikin jossain vaiheessa muuttaa huoneeseen,
Pikkuveljeä odottaa samanlainen Niemen sänky, kuin isoveljellä. Sänky löytyi joskus 20eurolla Torista. Isoveikan sängyssä on äitikin nukkunut ja isotsiskon ennen, kuin nämä olivat niin suosittuja.7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pikkasen meni minun makuun liian mustaksi, mutta lelut tuo väriä

   Poista
 2. Onpa kiva huone! Ihanat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Organisointi toi kyllä lisää leikkitilaa ja pakko myöntää että ruskea seinä alkoi jo kovasti tökkiä

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen huone pojilla! Käyn usein lukemassa blogiasi mutta harvoin kommentoinut! Mukavaa syksyä ja tsemppiä uuteen arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että nyt kommentoit vaikka mun vastaaminen oli kyllä heikkoa noin ekalla työviikkoa 😴

   Poista
 4. jäämpäs seurailemaan ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!