Amalian Helmiä

20. kesäkuuta 2019

Mökkiprojekti - Mökkitontti

Vähitellen bloggaaminen on minulta hyytynyt, kuten yleisesti muutenkin. Tämä blogi on jo kohta 11 vuotta vanha ja silloin somemaailma oli jotain aivan muuta mitä nyt. Aikoinaan aloitin bloggaamisen aivan itsekkäistä syistä laittaa muistiin ja suunnitella minua kiinnostavia asioita - ei kirjoittaa muille tai purkaa muuten tuntoja saatikka hakea julkisuutta tai elantoa.

Tämä alustuksena ja aasin siltana miksi puhallan pölyt blogista. Ostimme viimme kesänä mökkitontin ja olen ollut vähän kädetön, että mihin minä ajatuksia ja kuvia purkaisin - siis mökkiprojektin kimppuun!

Tontti on Vaalassa, Manamansalossa - eli Kainuun mereksikin nimitetyn ja yhden suomen suurimman järven,  Oulujärvessä sijaitsevassa isossa saaressa.
Tontilla on kokoa kivat 4000m2, koska rakentaa saa 10 metrin päähän puuston mukaisesta rannasta. rakennukset tulevat sijoittumaan noin 1500m2 alueelle. Rakennus oikeutta on 25m2 saunamökille, 20m2 piharakennukselle ja päämökin koko tulee olemaan ihan maksimissaan 100m2.

Ranta on ruopattu jo edellisen omistajan toimesta, eli lapsiystävällinen hiekkaranta. Rantaa joudutaan varmaan vielä ruoppaamaan ainakin veneväylän verran. Muutoin tontti rannasta hiekkaa/ruoppausmaata ja mäntymetsää. Tontilla ei ole yhtään rakennuksia.

TIlan/tontin nimi on Kiasma, joten nimitetään nyt mökkiprojektiakin Kiasmaksi.

Tässä muutama kuva kesäisestä mökkirannasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!