Amalian Helmiä

6. lokakuuta 2011

Lista


Noista hulluista päivistä tule mieleen minun lista-addiktio. Hulluille päivillekkin tottakait menin listan kanssa - tietysti kiertojärjestyksessä. Lista pohjautui suurimmalti osin toiseen "tarvii-listaan". Listoja tulee tehtyä mitä pienemmistäkin asioista - Joululahjaideat tuli tuossa listattua, vaikka osa on kyllä jo ostettuna.
Huomasin tämän tarttuneen meidän eskarilaiseenkin, koska löysin hänen työpöydältään oheisen lista - kyllä minua huvitti : ) oikeesti en minä pidä suurta numeroa listoista niitä nyt tulee vaan tehtyä. Varsinkin tekemättömät asiat ei niin tressaa, koska pysyvät "tallessa" siellä listalla.


En tiedä mistä moinen roskiksen tyhjennys on tytölle tullut mieleen. Näyttää Epe listanneen myös toiveensa "äiti laittaa minulle lenkkarit" - joka aamunen nahin,a kun pitää laittaa goret - ulkoilevat puistossa joka on valtaosin nurmea niin lenkkarithan olisi heti läpi märät.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo tytön lista! Meillä varmaan Tellukin tekisi tuollaisia jos osaisi kirjoittaa, sillä nyt tekee päiväsuunnitelmia niin että piirtää ensin käden kuvansa ja piirtää sen sisälle suunnitelmat pikkukuvina.

  VastaaPoista
 2. Mä tunnustaudun myös listojen tekijäksi. Varsinkin sillon jos lähetään jonnekin reissuun, on pakko laittaa ylös asiat jotka on aivan pakko ottaa mukaan.
  jatta

  VastaaPoista
 3. Nanna - meilläkin alkoi joskus kuvien piirtämisellä ja nyt kun on oppinut kirjoittamaan itse kirjoittaa... höpsöjä

  Jatta - joo reissuun on ihan ehdoton tehdä listat ja minä tosiaan listaan perusviikko siivouksen hommat ja sieltä vois sitten katsoa, että ihanaa enää lattian luutuus niin kaikki on tehty : )

  Mirva - joo mua kyllä nauratti!!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!