Amalian Helmiä

8. lokakuuta 2011

Messuilua


Käytiin Veeruskan kanssa kädentaito - ja hyvinvointi messuilla Ouluhallissa. Veeruska rakastaa kaupoilla käyntiä ja hipeltaa kaikkea nättiä - mikä paratiisi siis messut olivatkaan.


Korutarvikkeita oli monella myynnissä, jotain ostin itsekkin. Helmeilyn suosion huomasi ja niissä olikin kova ruuhkaa, joten päädyin tilailemaan enemmän kotoa rauhassa.


Veeruska valitsikin messuille kaulaansa aiheeseen sopien itse tehdyn kaulakorun. Päälle laitetiin hullareilta osatamani flanellipaita. Jos joku harkitsee messuja huomenna niin suosittelen - ahh kaikkea ihanaa!!


Tytöille löytyi ihanat froteemekot päiväkotiin, kotimaisesta froteesta ja käsityötä - kukka on irrotettava ja siihen voi vaihtaa eri koristeen. veeruska ihastuikin perhoseen ja se ostettiin lisukkeeksi.


Nappikaasta nämä mekot. Heillä oli myös ihania uusiokangastakkeja ja -mekkoja


Huopaiset neppari kiinnitteiset koristukset. Toi neppari juttu on huippu keksintö taidan kokeilla itsekkin - neppareita on kertynyt isoläjä aina vaatteiden "varapusseista"


Kaikki tytöt sai kaulakorut
Hintaakin vain 10eur kaikki 3kpl !!


Keraamiset ruusunapit löytävät varmaan paikkansa jostainOlisihan sieltä löytänyt vaikka mitä, mutta koska Veeruska oli mukana ei viitsinyt kovin isoja pusseja kantaa mukana. Käsityöläisten ideoita ei myöskään viitsinyt kuvata, mutta käykää itse ihastelemassa!

8 kommenttia:

 1. Oi miten suloiset mekot ja kivat tuollaiset irrotettavat koristeet! Mä niin jo odotan Tampereen käsityömessuja, jotka on kuukauden päästä :)

  VastaaPoista
 2. Oi,ihanat mekot:)

  -Miikku

  VastaaPoista
 3. Ompa kyllä ihania löytöjä, pitänee käyä itekki huomenna tutkimassa!:)

  VastaaPoista
 4. Tuo hulluilta päiviltä ostamasi paita näyttää tosi hyvältä Veeruskan päällä! Ja mekot, napit ja kaulakorut, aivan ihania!!
  Oliko messuilla paljon porukkaa kattelemassa?
  jatta

  VastaaPoista
 5. Virpi - tämä oli ekakerta, kun tuonne pääsin ja varmasti meen jatkossa. Jos ei itse tekiskään käsitöitä oli siellä valmista tavaraa hurjasti.

  Miikku - harmittaa vaan etten muuta tältä myyjältä ostanut.

  Saila - suosittelen!!!!

  Sandra - ja käsityötä vielä

  Jatta - no oli ja paremmin oisin saanut kateltua yksin, mutta en raaskinu Veeruskaa jättää kotiin, kun Epe meni synttäreille... toisellekkin jotain kivaa.
  Serkku oli menny heti kympiltä ja oli ollu karmeet jonot. Me mentiin yhentoista jälkeen oli jonoa, mutta veti hyvin , kuten kuulemma heti aamullakin. Kun tultiin ulos kahelta ei ollu jonoa ja alko väljeneen muutenkin. Eli kahen maissa kannattaa mennä ja aikaa on katella kuteinkin vielä kolme tuntia.

  VastaaPoista
 6. Ihan vinkkinä vaan, että Napikkaalla on nettisivut http://www.napikas.com/
  ja tilaamalla saa itselleen mieluista. Oi kun mulla ois tyttö niin kaapit ois täynnä niitä Napikkaan kierrätysmekkoja. Ovat ihania, eivätkä mun mielestä lainkaan pahan hintaisia. Mutta pojille ei oo tullu niin paljon hältä ostettua, vaikka samalla kylällä asutaan.

  VastaaPoista
 7. M - kävinkin jo kuikkaamassa verkkoakauppaan ja voisi pyörähtää ihan live kaupassa, kun parin viikonpäästä ohi ajetaan. haluisin paidat ja hameet täältä tytöille.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!