Amalian Helmiä

18. lokakuuta 2011

Asusteet


Tehtiin pikainen asusteinventaario uusille puvuille.


Läjä ei ole suuri, mutta alkuun pääsee. Ylänurkassa ei ole iso tupsu vaan kuvausavustaja päätä myöten uppoutunut asusteisiin.Tintun lakki kovemmille pakkasille ja tupsulakki lauhemmille keleille.
roosat kinttaat on rasavilliltä ja jo viimme vuonna käytössä. Harmaat on jonathanin vaikka kuvassa näyttävät ruskeilta niin eivät ole ruskeat.Tinttua ja äitin virkkaamaa. Molemmille vaaleanpunaiset ja harmaat kypärälakit.Tämän cirafin pipsan ostin Prismasta, hintaa kantisalen jälkeen jäi vajaa 5 euroa.


Vauhdikas kuvaus avustaja, joka on vetäissyt kesämekon päälle. Kavoin tuon Po.Pin mekon esiin että laitan FB Po.Pin kierrätys sivuille kyselyn löytyskö joltatin kaapista mekkoa koossa 122/128 - veeruska vetäisi sen heti päälle ; )

Fleeselakit tarvii - Veeruskalle ompelen viimme vuoden tapaan myssyn (tehty oman lapsuus ajan kesälakin mukaan) ja Epelle täytyy katella valmista.
Kinttaat ei riitä vaan täytyy ostaa ainakin toinen uusi pari jos vaalean punaiset menee lauhemmilla keleillä, ehkä nahkakinttaat olisi paikallaan pakkasiin.

8 kommenttia:

 1. Lakit on tosi kivan näköisiä! Kyllä nyt saa jo alkaa varautua tulevan talven tuloon, ainakin varusteiden hankkimisella. Ootko kokeillu Ruskovillan tuotteita? Meillä on villaiset aluslakit ja tumput kinttaiden alla käytössä ja hyvin ovat toimineet, lämpimät ovat.
  jatta

  VastaaPoista
 2. Jatta - ei tiedä millä hetkellä sataa lumen ja koleaa on vaikka mittari näyttää plus asteita. Ei ole ruskovillasta kokemusta - pitäisi varmaan testat.

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä kokoelma kasassa! Meillä on vähän vaiheessa vielä, mutta eiköhän se siitä :) Tuo oma virkkaamasi pipa, niin onko sen sydän itse huovutettu, vaiko ihan vaan huovasta leikattu?

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Teidän tytöillä on vaatteet aina niin kauniit, tyylikkäät, mutta samalla söpöt ja lapsille sopivat :)

  VastaaPoista
 5. La petite princess: sydämmen olen huovuttanut ite. Sen ois voinut huovuttaa suoraa kiinni pipsaan, mutta jotenkin tykkään irtanaisista härpäkkeistä.

  Onaha: voi kiitos - halua että lapset tykkää itekkin, ettei turhan jäykkää ja odotan kauhulla aikaa, kun ei voi ostaa pikkulasten puolelta vaan täytyy mennä "teini" osastolle : / ... ei biletoppeja alakouluun!

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu :) tämäkin kolmekymppinen ja 2 lapsen äiti :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan sävyinen kasa, kaunista! <3

  Me yritetään(!) pärjätä tänä vuonna pienemmällä asustevuorella kuin ennen, muutama eri keleille/tilanteeseen sopiva hattu.

  VastaaPoista
 8. L - Sydänmellisesti tervetuloa : )

  ida -Antonia - meillä kans pyritään siihen, että lähinnä eri keleille on omat asusteet ja että sopivat eri pukujen kanssa yhteen. Varsinkin päähineet menee useamman talven niin niitä vanhoja varalakkeja löytyy. Kinttaat menee vaan jo yhdessä talvessa ohuiksi, että niitä tarvii uusia ainakin pakkasille tarkoitetut.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!