Amalian Helmiä

24. lokakuuta 2011

Ollaan onnellisia

Ihana viikonloppu takana hyvien ystävien luona.
Kotimatkalla luin lehdestä kirjaesittelyn - kirjan nimeä ja tekijää en muista, mutta kirjan sisältö jäi mieleen.
Kirja kertoi naisesta joka oli kokenut kovia ja muut ihmettelivät miten se jaksoi silti hymyillä ja olla onnellinen.
Muistetaan olla onnellisia siitä mitä meillä on - koitetaan tehdä itsemme onnellisiksi, eikä haikailla olemattomia. On olemassa oikeasti vakavia asioita, mutta jos käsillä on normaali arki niin nautitaan siitä, olemme elossa.
Blogeja välillä moititaan pinnallisiksi. Jos saa iloa ja päivä piristyksen vaikka näistä lastenvaatteista niin eikö se ole ihana asia. Blogistanista löytyy blogeja jotka sisältävät todellista arjen realismia.
Kaksi päivää töitä ja sitten on lyhkäinen syysloma, jolle on suunnitteilla kaikkea kivaa. Tärkeintä on kuitenkin, että saadaan olla yhdessä ja kyhnöttää vaikka sohvalla viltin alla.

Kuvat viikon takaisesta huutokaupasta. Jos voi sanoa niin meillä harrastetaan huutamista ; )

3 kommenttia:

 1. Juuri näin, nautitaan elämästä!

  Ihanat apilapaidat, meillä on samat bodyina, mutta ois noi kyllä kivat paitoina isosiskoilla. Luulin ensin farkkuhameen olevan Oikukkaan, mutta ei niillä kai tuollaista mekkoa ole? Ihan mahtis! Ootko sä itse tehnyt ne vai?

  VastaaPoista
 2. Marika - meillä on tytötkin niihin ihastuneet ja epe ois halunnut vihreänäkin. Liivari on ostettu kirppikseltä, joku oli niitä ommellut, kassalla kuulin kyseisen myyjän tekevän myös tilaustöitä kirppiksen kautta ja tilasin sitten tytöille nuo hameet - tuli kolme kertaa oikukasta halvemmaksi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne arjen pienet asiat, rutiinit tuovat turvallisuutta ja onnellisuutta etenkin lapsille, mutta myös aikuisillekin. Kaikkihan lähtee omasta ajattelutavasta, asioihin voi suhtautua myös positiivisesti. Todellakin, mitä sitten jos saa iloa ihanista lastenvaatteista :)
  jatta

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!