Amalian Helmiä

21. lokakuuta 2011

Hiekkalaatikosta sisälle

Olen tuskaillut näiden riihimäen lasin purkkien kanssa, kun kuperan pohjansa takia ei kynttilät pysy suorassa.
Koristesora ihmisiä en ole, mutta toin sankollisen hiekkaa tyttöjen hiekkalaatikolta pohjalle ja johan pysyy kynttilät suorassa. Vaan olihan tytöt ihmeissään, kun äiti sai tuoda hiekkaa sisälle ; )
Niin ja taannoin ois huutokaupasta saanut monta samanlaista Riihimäen purkkia romulaatikon mukana kympillä - mutta olin kipee ja hoksottimet jähmeenä, mutta on kulkaa harmittanut!

10 kommenttia:

 1. Kauniit nuo kynttilät tuolla lasipurkissa! Meillä on mökillä pari noita Riihimäen lasin purkkia ja niihin on kerätty koristeeksi sisälle viinipulloista korkkeja. Siis niitä ihan oikeita korkkikorkkeja. Mä pyörittelin kesällä kirpparilla käsissäni yhtä isoa lasipurkkia myös, mutta jätin sitten kirppikselle kun en siinä hetkessä keksinyt hyvää käyttökohdetta sille. Olis vaan pitänyt ostaa näin jälkeenpäin ajateltuna...

  VastaaPoista
 2. Lumina - noissahan vois pitää vaikka mitä. Minulla oli joskus hääkimppuni tuollaisessa, mutta sitten se alkoi olla jo melkoinen rumistus. Niissä huutokauppa purkeissa oli kannetkin niin niisähän ois voinu pitää pöydällä ihan ruokatarvikkeita - jauhoja jne.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Tuo hiekka tuo mulle vähän mieleen "hiekkaranta hiekan" ja tuli vähän sellainen kesämuisto mieleen tuosta asetelmasta. Tosiaan paljon kivempi kuin koristesora.

  VastaaPoista
 4. Nuo purkit tosi kauniita. Itse ostan aina, jos jostain löydän kannellisia ja kohtuuhintaisia :)

  Hyvä idea laittaa hiekkaa sisään ja on siinä varmasti ollut tytöillä ihmettelemistä, kun äiti saa tuoda hiekkaa sisälle ;)

  Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Sama konsti ollut täällä käytössä :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hienoa santaa, meillä on sellaista paljon karkeampaa, ei kivannäköistä..

  Mulla on aina pari hurrikaania, joissa on hiekkaa pohjalla, tosin ihan ostettua ikeasta.. Mutta tykkään kovin siitä ilmeestä, minkä antaa ja tässäkin tosi ihanat!

  VastaaPoista
 7. Tiina - hätä keinot keksii : )

  Tulppaanisipuli - Simpukoita vielä lisäksi jos laittas

  Sandra - en tiiä mikä ihmeen ajatuskatko tuli, kun en huutanut niitä - monesti niistä pyydetään järkkyjä summia

  Sokrutin - eikä tarvi muistaa kaupasta ostaa mitään hiekkoja, kun kipasee pihalta purkkiin

  La petite Princess - Tuo ei taida olla oikeaa hiekkalaatikko hiekkaa vaan tuotu hiekka montulta, mutta kyllä siitä hyvät kakutkin tullee ; )

  VastaaPoista
 8. Nättejä! Olipas hyvä idea toi hiekkalaatikko-hiekka :)

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi! Pitääpä jäädä oiken lukemaan ja tutustumaan tarkemmin :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!