Amalian Helmiä

23. tammikuuta 2012

Kakkospuvut

Meillä on yleensä ollut talvella ulkovaatteina 1.puvut, 2.puvut ja röntsähaalarit.
Tänä talvena ykkösinä on ne cupcaket. Röntsiä pidetään, kun muta lentää ja yleensä omalla pihalla. Ne röntsät on jotkut käytetyt, mutta vielä vedenpitävyyden säilyttäneet haalarit - nuoremmalle siskolta peritty ja vanhemmalla kirppiskamaa.Sitten on tarvittu vielä kakkospuvut, kun ykkönen vaikka märkä. Viime viikolla ne laitettiin luistelemaan ne , jos viiltoja ois vaikka haalariin teristä tullut.
Esikoisen kakkosena on H&M.ltä 100kruunulla ostettu takki ja stadiumin ale pökät - Halapa, mutta minusta oikein kivan näköinen setti. Kinttaatkin on H&M ja tyttö tykkää niistä kovin.

Nuorempi saa taas mennä siskon vanhoilla ykkösillä.
Meinaavaa tyttö kasvaa niin hurjaa vauhtia, että taitaa saada kohta siskon kiinni.


3 kommenttia:

 1. Hyvät värit tuossa h&m setissä! :) Kyllä harmittaisikin, jos ykköspuku saisi osakseen sen kaiken mitä rönttöpuku. :D Mies aina ihmettelee, kun pitää kaydä kauppaan menoa varten vaihtamassa haalari. Ei tuolla kammotuksella kyllä ihmistenilmoille mennä, vaikka ominaisuudet ovat mitä parhaat. =D

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kakkospuvutkin..
  Meillä vain yhdet puvut.

  Mukavaa viikkoa!

  Riikka

  VastaaPoista
 3. Janina - Joskus mietinyt onko järkee säästellä noita vaatteita, mutta onhan se kiva jos puku näyttää hyvältä koko kauden ja siitä on vielä pikkusiskolle pukua. Toki jos pakkanen paukkuu niin mennään ykkösillä ihan omallakin pihalla.

  Riikka - Jos asuttas kaupungissa niin tilanne ois varmaan eri. Hyvää viikkoa hyös sinne!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!