Amalian Helmiä

9. tammikuuta 2012

Ensi talveen

Mielettömiä alelöytöjä ei ole tullut tehtyä tytöille (äidille nyt senkin edestä). Sisävaatteissa vain se pompdeluxin tilaus (ja yhdet metsolan housut on tulossa niiloilosta). Ensi talven ulkovaatteet alkaa olla kasassa. Ainoastaan mietin pitäisikö kauppatakiksi etsiä cupcaken 122.n takki esikoiselle. Kuopukselle jää se esikoisen tämän talvinen, joten oishan se varmaan aika nätti paripaljakko... jos joltakulta on jäämässä keväällä pieneksi tällainen saapi tarjota tänne päin ; ).

Punamustissa ulkoillaan meillä ensi talvena.

Nuoremman housut ja esikoisen takki ovat jo vuoden takaisesta alesta. Ei mennyt minun kaavailut kasvun kiihtymisestä nappiin.

Ulkovaatteet on vanhemman housuja lukuunottamatta Po.Pista.

Vanhemmalla ei ollut jäljellä sopivia punaisia housuja Po.Pissa, mutta Kappahallista löytyi nämä punaiset housut. Ainakin malliltaa olivat tytön mieleen ja jos nämä ei toimi niin Po.pin perusmallistosta löytynee sitten syksyllä punaisia pöksyjä.

Vaihteeksi sporttista

Esikoinen on ensitalvena kouluun (hui!!!) niin pitää sitäkin muistaa ajatella.
Nuorempikaan ei tahtoisi enään halaaria pitää, mutta nyt on kyllä hänen tyydyttävä tämä talvi vielä sydänhaalarissa kulkemaan.


Pipot on stadiumista.

Itselle ostin samaan sarjaan kuuluvan kaulahuivin (pipot oli one size mallia enkä saanut ahdettua sitä päähäni, muuten olisin pipon itsellekkin ostanut)

Nyt loppui tämä sovittelu sessio, mutta jos kasvetaa kuten kuusi edellistäkin vuotta niin juuri sopivia ovat ensi vuoden lumille.

3 kommenttia:

 1. kivan blogin löysin ja hyviä löytöjä.

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Mukavan pirteää!
  Noi pipot on tosi kivat! Jotenkin erilaiset, ei niin kuluneen malliset, noihin ei ole vielä ehtinyt tottua. Just hyvät!

  VastaaPoista
 3. Riikka - tervetuloa uudestaankin ; )

  Onaha - itekkin ihastuin ja harmitti, kun en saanut omaan päähäni survottua - sporttiset neulospipot.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!