Amalian Helmiä

20. tammikuuta 2012

Aina ei kannata säästää

Tilasin loppukesästä vanhimmalle Cupcaken pilkkutakin. Silloin en raskinut ostaa niihin kuuluvia housuja. Ajattelin, että niihin sopii jotku toiset harmaat, edullisemmat housut. Ostettiin Jonathanin tähti housut harmaana ja ihan kohtalaisesti ne sopivatkin yhteen. Vaikka yhdessä housut käytiin ostamassa, tyttö inhosi housuja. Ihmettelin, että miksi? Lopulta selvisi, että kyseisissä housuissa toppaus nousee rintaan asti ja takin kanssa se tytöstä tuntuu inhottavalta.  Tilasin  Niiloilon alesta takkiin kuuluvat housut joissa ei tätä "ongelmaa" ole ja nyt ei enää kiikasta. Täytyy myös tunnustaa, että onhan setti nyt muutenkin paljon paremman näköinen - oikeilla housuilla.
Eli ei tullut säästöä : ) vaikka täytyyhän meidän myydä eteenpäin ne kerran käytetyt  housut ja syyhän ei ollut ulkonäöllinen.
Tästä opin, että sovitan aina koko setin yhdessä. Tässä tein virheen, että sovitin molempia erikseen.
12 kommenttia:

 1. Oon monesti miettinyt, et kun esim. Mololla olis kivoja ja laadukkaita toppahousuja, mut ne on kans Cupcake mallisia, eli vyötärömalli ja sit henkselit. Takeissa ei ole edes kiristystä helmassa.

  Miten teillä on koettu toi, et meneekö lunta selkään?

  VastaaPoista
 2. Titti - noissa cupbaken houssuissahan pelkkä kangas ilman toppausta nousee lähes puoleen selkään, että sitä selkään nousu ongelmaa ei ole. Toisaalta cupcaken takkikin on niin pitkän mallinen, ettei oo mahapuoleltakaan mennyt.
  Ens talveks on ostettu kuitenkin Po.pilta neppareilla takkiin kiinnitettävät housut.

  VastaaPoista
 3. KAtsoppa tarkkaan noita housuja sitten parin käyttökerran jälkeen, tai kuukauden. Noi harmaat on tosi isotla osalta viallisia; niisä saumateipit hiertää rikki melkein heti.

  VastaaPoista
 4. Zallaah - eikä!!!! Onko joku rekkuloinu? Mikä on ollu palaute?
  Saa nähä jääkö nuo sitten meidän ensimmäisiksi ja viimeisiksi tai no jää muutenkin viimeisiksi cupcakeiksi, kun se nimi vaihtu-- heh he : /
  Toisen tytöt toppahaalarissa en oo huomannu mitään tai en oo kyllä syynänny.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti teillä housut kestävät. Meilläkin hajosi samankuosinen haalari saumateippausten kohdilta ja nyt huomasin että itse kankaassa on muuallakin kuin saumojen kohdalla pieniä viiltomaisia jälkiä. Reklamaatioon onneksi menee mutta harmittaa kun haalari on muuten supernätti.

  VastaaPoista
 6. Meillä tosiaan hajosi myöstuo harmaapilkullinen haalari. Housut tosin on vielä kestänyt, vaikka niitä en juuri se pari kertaa käytetty, mutta aika varma olen, että housutkin hajoaa jos käytetään niitä enemmän.
  Kirjotin blogiini tuosta haalarista kuvien kanssa ja kommenttilaatikkoon on tullut todella paljon samanlaisia viestejä hajonneista haalareista tai housuista.
  Tuossa linkki tekstiini ja kommentteihin, suosittelen lukasemaan erityisesti noita kommentteja. http://minihimoshoppaaja.blogspot.com/2012/01/kertakayttotavaraa.html

  VastaaPoista
 7. Minä ostin myös Niiloilon alesta nuo samat housut ja kauhulla olen lukenut noita kokemuksia. Tarkoitus olisi ottaa ne vasta ensi vuonna käyttöön, mutta nyt en tiedä mitä oikein tekisi...

  VastaaPoista
 8. Kannattaa todellakin lukea tuolta Meerin blogista nuo jutut! Meidänkin harmaa pilkullinen haalari lähti tällä viikolla takaisin maahantuojalle muutaman käyttökerran jälkeen! :( Haalarin hihasaumoissa oli ihan samoja ongelmia kuin lahkeissakin joten kurkkaa nekin samalla.

  Harmi kun näin ihana mallisto tuntuu ainakin tämän harmaan haalarin /housujen kohdalla olevan ihan susi.

  VastaaPoista
 9. Taisin kommentoida väärään postaukseen että täältä voisi ehkä löytyä ostaja Jonathanin housuille, jos ei ole liian isoa kokoa.

  -Ira-

  VastaaPoista
 10. Päivi. J - menin tarkasteleen heti meidän haalaria ja siinä oli ihan vähän parista kohtaa ?teippi? tehnyt viiltoa, mutta tosi vähän. Niitä nyt on aika vasta alettu pitämään. Vielä en ehkä lähe reklamoimaan. Noiden housujen teipit taas ei ollu niin kovat, kun haalarin.

  Meeri -kiitos vinkistä näytti olevan paljon jätetty kommentteja. täytyy käydä paremmalla ajalla lukemassa.

  Eliisa - niin miten rekkuloida vasta vuoden päästä. Minä kans pähkään, että rekkuloinko nyt, mutta mitä tilalle!!!

  Johanna - en älunnyt hihija kurkata. Takin katoin eikä siinä mitään ollu. Yhyy en haluis luopua tuosta haalarista. Sitten ei ois samistelua, mutta onhan se kallis ja tietty sitä ajattelee olevan sillä jälleenmyynti arvoakin, mutta kuka nyt sutta ostas... plääh.

  Ira - Ne on 122. Tartteisitko täksi talveksi, heti?
  Tässä tuli noita uusia kuvioita esiin noiden pilkullisten kanssa : / Olin ajatellu tuon pilkkupuvun olevan nuoremman ens vuoden kakkospuku ja jos nuo housut menee reklamointiin niin sitten ne harmaat Jonathanit menis pikkusiskolla, joka ei oo niin ranttu vaatteista - ainoastaan ulkonäöstä (mutta noin pieni ei ehkä osaa ajatellu tuota pilkkuasiaa). Mutta jos tässä osoittautuu, että pilkkupöksyt on parempaa erää niin Jonathanit on myynnissä. Tosiaan kerran varmaan ulkona käytetty ja sekin tais olla vaan pyrähdys raketteja katsomaan (ei konttausta tmv)

  VastaaPoista
 11. Ens talveksi ja täksi talveksi jos ei meidän omat mustat 110 vastaavat joku aamu enää mahdukkaan, se verran naftit alkaa olla jo, mutta 122 saattaa kyllä olla vielä liian reilut :)

  VastaaPoista
 12. No mutta kun se tilanne tulee niin kysäseppä täältä, että mikä on noiden housujen tilanne. Ajattelin, että menee varmaan vasta syksyllä myyntii, kun porukka taas hommaa toppavaatteita.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!