Amalian Helmiä

30. tammikuuta 2012

Leikkihuone

 Missä meidän lelut on - no täällä leikkihuoneessa. Olen joskus kertonut, että meillä on erikseen tytöillä makuu- ja leikkihuone.

Tilannetta ei ole lavastettu - yhtään lelua en ole siirtänyt.Hetkeä ennen leikittiin pankkia.


Joulukoriste verhossaOvensuussa on aina kori jos leikit leviää muualle on ne helppo kerätä takaisin korin avulla.


Sitten meni hetki niin kaapin sisältö oli levitty lattialle
(enkä ollut ehtinyt imuroida vielä lattiaa, kuten oli tarkoitus)


ps. Tytöt on valinneet vaatteet itse. Toisella tiukat farkut ja huppari, sekä tietysti pipo - "Mää oon rock". Toisella taas lököä ja vihreää.

6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen huone, jossa lapset varmasti viihtyy :). Jos meilläkin olisi enemmän tilaa tekisin erillisen leikkihuoneen. Pysyisi suurin osa huoneista ainakin siistimpänä, eikä haittaisi jos yksi olisi hujan hajan ;-). Teillä tosin järjestys näyttää ekoissa kuvissa oikein siistiltä. Siivoavatko tytöt aina oma-aloitteisesti lelut paikoilleen leikkien jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Leikkihuone ei kyllä tekisi meillekkään pahaa. Olisi mukavaa, kun leikkihuoneessa leikittäisiin ja makuuhuoneessa sitten taas rauhoituttaisiin unten maille. Meillä poika on vain niin herkkäuninen, että vaatii itselleen oman huoneen nukkumiseen eli siellä ei olisi pikkusiskolle sijaa. Huoneet loppuvat kesken, mutta ehkä sitten seuraavassa talossa. ;) Ensimmäisissä kuvissa on kyllä oikein tämänkin äidin silmiä miellyttävä maisema. =D

  VastaaPoista
 3. Jarna -kiitos : )

  Happylittleme - niin peraatteessa voisi illalla vain sulkea oven ja antaa lelujen jäädä hujan hajan, mutta minulla tahtoo tulla siivottua ainakin enimmät. Vaihtelevasti tytöt siivoaa. Tuon sotkun minkä tekivät ennen kun ehdin imuroida siivosivat kyllä ripeästi.

  Janina - meillä on tytöt alkaneet vaatia omia huoneita ja minua kyllä harmittaa luopua tästä järjestelystä. En tiedä miten omien huoneiden kanssa käy, kun nytkin tahtoo pelottaa yksin. Tosin ehkä ne ei höpöttäisikään nukkumaan mennessä, kuten nytkin - kuuluu laulua ja höpötystä.

  VastaaPoista
 4. Moikka, no siellähän ne! Leikkihuone olisi kyllä aika näppärä juttu. -Tiina

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!