Amalian Helmiä

25. tammikuuta 2012

Neitojen kamari


Pyöräytin tyttöjen makuuhuoneeseen uuden järjestyksen. Uusi järjestys piristää kummasti. Seuraavana onkin sitten muutto omiin huoneisiin ja pyöritellään makkareita oikein urakalla.


Tyttöjen saadessa omat huoneet siirtyy pois käytöstä tuo retrosänky, sekä paripulpetti ja ehkä myös tuo 50-luvun lipasto... yhyy - joten fiilistellään nyt hetki.


uusia tekstiileja ainakin voi alkaa jo miettimään. Koululaiselle varmaan jotain räväkämpää, mutta pikkuprinsessa taitaa pysyä vielä tässä hempeän roosassa.


8 kommenttia:

 1. Kaunista, niiiin kaunista! Kyllä tyttöjen kelpaa nuin rauhallisen seesteisessä huoneessa :). Meilläkin oottaa mummolan vintillä paripulpetti entisöimistä. Oispa vaan vielä se uus koti, johon mahtuis vielä se mööpeli sisäänki. Tällä hetkellä meiän lapsilla on aivan liian vähän tilaa.

  VastaaPoista
 2. tuollanen pulpetti ois aika ihana,jos aiot luopua siitä niin täällä ois yks kiinnostunut,kuin myös lipastokin kelpais.
  saako olla utelias ja kysyä mikä on tuon maaliseinän väri?

  VastaaPoista
 3. Moikka, oi teillä on niin siistiä tyttöjen kammarissa. Missä on kaikki lelut. *Puust* mä tykkään että meidän neidillä on niitä leluja hieman liikaa niin on ihana nähdä lastenhuone joka on noin "leluton". Meillä on samanlainen vanha valkoinen paripulpetti ja se on kyllä ihqu! -Tiina

  VastaaPoista
 4. Saila - Nyt ne vaan kärttää omia huoneita, vaikka itse olen tykännyt tuosta järjestelystä. Noita kuvia katsoessa tuli pakottava tarve saada tuohon huoneeseen uudet verhot.

  Maatuska - se on tikkurilan maali ja sitä on kysytty ennenkin ja lupailin silloin tehdä erillisen postauksen talon maaleista ja muista materiaaleista mutta se on unohtunut tehdä.
  En taida raaskia siitä luopua, kun oli niin kovan tuon takana löytää. Toivon, että sille vielä joskus saatas käyttäjiä.

  Adea - kaikki lelut on leikkihuoneessa : ) unohdin mainita sen tuossa postauksessa. Olen tykännyt järjestelystä, kun leikit saa jäättää sinne. Nyt vaan tytöt kinuaa niitä huoneita niin lelutkin pitäisi jakaa kahteen huoneeseen : ( Ehkä teemme nuoremman huoneesta enemmän leikkihuoneen ja isomman huone piirtämiselle ja pelaamiselle. Lelutkin ovat olleet yhteisiä eikä niitä ele eritelty mitenkään.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo retrosänky. Olen meille sellaisia yrittänyt katella, mutta eipä ole täältä lähistöltä löytynyt.

  Kaunis tyttöjen huone!
  Meillä lastenhuoneessa asustaa tyttö ja poika. Asettaa väritykselle omat haasteensa:)

  VastaaPoista
 6. Miiku - tuossa sängyssä olen itsekkin nukkunut. Silloin se oli ruskea ja sitä ennenin siinä on joku nukkunut ja silloin se oli oranssi. Itsekkin koitin etsiä aikoinaan toista, kun niistä saisi kerrossängynkin, mutta tuloksetta. Nyt toinen nukkuu sitten papan vanhassa sängyssä.

  VastaaPoista
 7. Osuin sivullesi kun etsin kuvia paripulpeteista. Olen aloittamassa sellaisen kunnostustyöt ja mietin värejä... Tuo ruskea seinä tyttöjen huoneessa, joss oli pieni naulakko kiinni, oli kivan värinen. Muistatko värisävyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi en muista kyllä yhtään, kun on niin kauvan ja ei ole koodit edes talo kansiossa tallella, kun vaihdettiin ne mitä olivat suunnitelleet. Sen muistan, että tikkurilan maali se on. Meillä on joka makkarissa samalla värillä, kun ei haluttu eritella lastenhuoneita erikseen

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!