Amalian Helmiä

12. kesäkuuta 2013

Kirppistelyjä

Minulla on pitkän aikaa tehnyt mieli päästä kiertelemään kirpputoreja. Toukokuun loppu on mennyt juhliessa ja nyt vielä sairastellessa.
Mentii käymään tuossa paikallisessa kirppiksessä ja päälle sitten tietysti jädet - oli reissu kuinka pieni tahansa kuuluu siihen kesällä jäätelö - eikös vain?
Matkalla törmättiin toiseen "ajatuksiaan keskemääräistä enemmän lastenvaatteisiin tuhlaavaan" ja tuli piiitkä tovi höpöteltyä kirppiksistä ja lastenvaatteista yleensä - olipa terapeuttista ;)


Paikallinen kirpputori oli vähän kuin unohtunut - oli pitkä tauko, kun sieltä mitään ostettavaa löytyi,
nyt senkin edestä.

Pojulle Metsolaa - nää on vielä ihan jättejä jäpikälle, mutta jemmaan. T-paita oli pidetympi 4eur ja pitkä hihainen kuin uusi 9eur.

Nuoremmalle "Pimulle" - se haluaa kaiken olevan vähän rock... oi voi.
Haalari 5eur

Tämä perhos t-paita mielytti molempia niin äitiä, kuin tyttöä... vähän rock, mutta silti hempeä.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. piti taas käydä hehkuttamassa itsekkin - vaatteet on jo pyykki korissa, mutta täällä voi katsella kuvia ;)

   Poista
 2. Tosi hyviä löytöjä, joskus onnistaa! Mikä teidän lähikirppis on? Minä ajelen täältä 200km päästä muutaman kerran vuodessa viettämään vapaapäivää Ouluun kirppistelemään. :)

  HeliH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi sitä tähän laittaa - jos haluat tietää niin laita sähköpostia. Oulussa suosikeitani on kuitenkin Paljekirppis ja Järkikirppis, sekä Muhoksella on ihan huiput kirpputori. Vaikka ovat pieniä kirppiksiä niin aina on kassi kaupalla tavaraa lähtiissä

   Poista
 3. itse menen hietsuun myymään viikonloppuna, toivon hyvää ilmaa, katsotaan meneekö enemmän rahaa kuin saan voittoa :) kivoja juttuja teillä!

  jädet on meidänkin tytön suosikkeja ulkosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö oo haaveillut, että joskus pääsisin sinne hietsuun. Kerran kävin ruotsin puolella isossa kirppistapahtumassa mutta se oli pettymyt. Nyt on Ouluun tulossa joku suurkirppis Ouluhalliin

   Poista
  2. Kerrohan lisää tuosta ouluhallin kirppiksestä? En ole kuullutkaan.. :)

   Poista
  3. Muakin alkoi kiinnostaa ko. kirppis ja löysinkin tällaista tietoa: https://www.facebook.com/pages/Ouluhalli-suurkirppis/460966393996355

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!