Amalian Helmiä

19. kesäkuuta 2013

Synttäreille eläinkuosia

Aluksi en syttynyt ollenkaan siihen, että lapsilla olisi eläinkuosia. Koululainen halusi kuitenkin pitää viidakkosynttärit ja ajattelin, että no ostetaan ne H&M.n alle viiden euron mekot, joita vois sitten juhlien jälkeen käyttää yökkärinä. No ne henkkiksen mekot oli loppuunmyyty, joten eka lähti H&M.ltä toppi isommalle ja sitten nuoremmalle Lindexin mekko. Näitä etsiessä aloinkin syttyä näihin. Nyt kun näitä on useamman kerran katsellut näyttävät ne kerta kerralta ihanammilta.

Tässä ollaan menossa serkkutyttöä onnittelemaan.Vauvelin juhlapukeutumista Kappahallin newbie body ja lindexin olkainhousut.

Kävin selaamassa perusketjujen eläinkuosi tarjonnan. Näitä tuli itsekkin hipisteltyä.

Lindex

Lindexiltä vauvoille

HM
2 kommenttia:

  1. Aluksi en voinut itsekään sietää eläinkuoseja lapsilla, tuli liikaa oma nuoruus 80-luvulla mieleen, mutta nyt ne näyttävät ihan kivoilta, vielä ei ole kyllä tullut ostettua :) Leopardi voisi olla hitti.

    VastaaPoista
  2. Hei! Meidän 4-v tytöllä on myös tuo sama Lindexin mekko, valitsi itse palkkioksi lääkärikäynnin jälkeen :). En olisi ehkä itse ostanut sitä hänelle, mutta näköjään nämä ovat myös pienten mieleen, nyt hänen toivelistalla on housut :). Aurinkoisin terveisin wwww.mumanddaughterfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!