Amalian Helmiä

27. kesäkuuta 2013

Pitkät kesämekot

Sain vihdoin haettua Pompdeluxin paketin matkahuollosta.
Tytöt halusi testana näitä paketissa olleita pitkiä mekkoja.
Harvemmmin on tytöille tullut tällaisia lähes maxi-mittaisia mekkoja ostettua.
Nuorempi ihastui jo alkuvuoden kutsuilla mekkoon ja olisi sen jo silloin halunnut. Nyt, kun saatiin kutsu pikkuserkun rippijuhliin niin saatiin hyvä syy mekot tytöille tilata.

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset mekot, ehdottomasti kauniimmat päällä kun kuvastossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi reaktio oli ettei tuollaisia, mutta kutsuilla tytön sovittaessa alkoi toivomaan jotain juhlia - onneksi sellaiset saatiin :)

   Poista
 2. Onpas kauniit mekot! Meillä ei pitkiä mekkoja ole vissiin koskaan tytöllä ollutkaan, joten en uskaltanut nyt alestakaan tilata kun ei pystynyt käyttäjältä itseltään varmistamaan tykkäisikö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä nuo kutsut on hyvät, että pääsee lapset itse hypistelemään. Aina ei mene nappiin se, että lapsi näkee kuvan kun ei tunne kangasta ja miltä tuntuu päällä.

   Poista
 3. Ihania mekkoja :) Minulla on aika uusi blogi - mitenkä sinä olet saanut lukijoita omallesi ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan kanssa noita on ilmaantunut. Minulla ei ole ollut mitenkään tarkoitus kerätä lukijoita, kunhan on purku paikka omille höpötyksille ja kiva jos joku tykkää ja lukee näitä. Nyt ihan viime aikoina olen järjestänyt pari arvontaa, jotka on lähteneet yrittäjästä päin ja toki on kiva tukea pientä yrittäjää jos jotenkin voi, mutta sillä edellytyksellä, että juttu on meidän näköinen. Alle kuukausi sitten tuli kaapista ja kerroin julkisesti bloggaavani, kun alkoi jo niin moni eksyneen tänne ihan itsekseen.

   Poista
 4. Noi on kyllä ihania mekkoja! Meillä on tuo vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!