Amalian Helmiä

12. kesäkuuta 2013

Muistutus Oulun lastenmessujen arvonnasta


Oulun lastenmessujen perhelippujen arvontaan voi osallistua vielä huommenna.
Muistakaa käydä perjantaina tarkastamassa, että oletteko voittaneet tai käykää painamassa tykkää Amalian Helmiä Facebook sivuilla, niin saatte voittajista tiedot Facebookin seinällenne. Voittajien tulee ilmoittaa minulle nimensä, jonka perusteella pääsee messuille ilmaiseksi.Oletteko käyneet katsomassa messujen aikataulua lauantaille ja sunnuntaille.

Meidän messujen kohokohta on lauantain Tuulin konserti kello 12.30-13.30, jonka jälkeen Tuuli jakaa nimmareita. (ehditään sitten Robininkin keikalle, johon meillä on myös liput ostettuna. Se alkaa 15.30 kävely matkan päässä lastenmessuista)
Tällä hetkellä lupaa vesisadetta koko viikonlopulle, joten ihan täydellinen ilma lähteä perheen kanssa messuilemaan. Me aijotaan messuilla koko päivä ja messuilta löytyykin ravintola. pikaruokapaikka ja useampi kahvila.


1 kommentti:

  1. Kävin osallistumassa arvontaan ja toivon et onni suosii vaikka messuille menen jokatapauksessa ystävän kanssa. Lapset jätetään tällä kertaa luultavasti kotiin molemmat, saa enemmän keskittyä itsekseen.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!