Amalian Helmiä

13. kesäkuuta 2013

Me&i aleostokset

Piti käydä eilen naapurissa tekemässä miikkareiden aletilaus.

Me ei olla ostettu vuosiin tytöille miikkareilta muuta kuin alaosia - viimme syksyn velourleggarit on meidän pidetyimmät ja tykätyimmät housut. Yllätyksesksi isompi tyttö ihastui sieni tunikaan - no mikäs siinä olihan se tosi kivassa alessa.
Vauvoille ja pikkupojille olisi vaikka mitä kivaa ja varmasti tulee eräskin vaate pojalle miikkareilta hankittua. Varsinkin, kun miikkarimyyjä muutti naapuriin... :)

Joko muut on ME&I alet hyödyntäneet?

8 kommenttia:

 1. Meille uusi tuttavuus koko merkki, mutta pitihän se käydä siinä samaisessa naapurissa tilaamassa neidille flower -tunika ja poitsulle traktoripaita. Vihreätä siis meille! :)
  t. toinen naapuri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja flower tunikoita minäkin ihastelin, mutta meillä on kaikille perheen tytöille samalla kukalla, mutta valkoisella pohjalla on mekot. Ois voinu tänkin tehä kimpassa jos ois tienny niin ois postit säästyny.

   Poista
  2. Ne teidän mekot onkin sievät - niistä se ajatus minullakin sitten varmaan lähti. :) Tuli niin ex tempore -tilaus, ettei käynyt kimppatilaus mielessäkään, mutta ensi kerralla sitten.

   Poista
 2. me ollaan saatu mummolta yks setti kerran tytölle. Ihan kiva oli , se oli trikoinen. Jotenkin tuntuu et tuo velour on niin vaikee pitää hyvässä kunnossa? en oo liiemmin nyt päässyt merkkiin mukaan :) tunikat kyllä on kivan mallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kauheesti ole velousyläosia, mutta kyllä noi pökät on kestäneet kova käyttöä - pyykistä päälle jne. Meillä on kuivausrumpu, että se "aukaisee" sitä nukkaa

   Poista
 3. Hitsinvitsi...taisitte saada meidän naapurin luottomyyjän teidän naapuriksi...mulla pidentyi matka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei onneksi kuitenkaan paljoa pidentynyt. Oletko tänään menossa kutsuille?

   Poista
 4. ...ja toi oli 3:n T:n äippä siis;) En päässyt, ku lapset on hajautettuna yökyliin ja miehen kaa ollaan ihan kaksin, en raaskinut lähteä mihinkään. -Sama-

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!