Amalian Helmiä

28. joulukuuta 2013

Aletuksia

Joko olette ehtineet tehdä aleista huippulöytöjä?
Jos niin mitä?

Me käytiin eilen mutka Zeppeliinissä, mutta ei paria joululahjaa Pentikiltä lukuunottamatta ostettu mitään aleista. 
Po.P kierrettiin - maltilliset prossat ja talvivaatteissa ei olisi muutenkaan ollut meidän värejä.
Metsolassa olisi vaikka mitä alessa, mutta ulkovaatteet aika vähissä jo vai ovatko alkujaankin valikoimaa ulkovaatteissa supistaneet - en ole siihen kiinnittänyt aikaisemmin huomiota.

Kaupungista haettiin pojalle uusi turvaistuin - siitä enemmän perheauto toivepostauksessa, joka tulee, kun on hieman valoisampaa ;)Netistä tehtiin parit ostokset tarpeeseen:


Reimalta curtis takit tytöille - en tiedä mitä Pompdeluxin takeille tehdään, mutta tytöt ei suostu niin synkkiä takkeja pitämään ... huoh!!! Tästä on pidetty vakavat keskustelut, että näin ei voida tehdä. Näyttää nyt kuitenkin siltä, että äidin selkäranka taipuu ekana.


Jos tämä talvi jatkuu tällaisena...
Crocsilta saappaat - kevyet ja vedenpitävät

Pompdeluxin alen aloitusta kyttäsin, mutta monelta alet oikein alkoi? Eikös ne ole ennen alkaneet heti vuorokauden vaihduttua?
Nooh en mää mitään ois tarvinnut välttämättä, mutta pojalle olisin voinut vaarinpaitoja tilata ja tytöille paksun villatakin.
Yöllä näitä vielä oli, mutta aamulla menneet.
Miten muille kävi?18 kommenttia:

 1. Pompin ale alkaa aina klo. 01.00 meidän aikaa.
  Tanskassa vaihtuu siis vuorokausi silloin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi däm- ei ois tarvinnu kauvaa enää odottaa :/ aina on riittänyt, kun aamulla oon tilauksen tehnyt, joten ei ollut tarkkaa tietoa. Alkaa olla jo suosio niin suurta :)

   Poista
  2. kahden aikaan itse katselin ja hyvin oli kokoja, aamusta taas ei.
   ei oikeasti tarvittu kuin sukkia, joten en lopulta tilannut mitään..

   Poista
  3. Eli aika myöhään ois pitänyt valvoa. No me ei tarvittu oikeasti mitään. En muistanut koko alea ennen kun tuttu kyseli, että millon alet alkaa.

   Poista
 2. Minäkin valvoin puoleen yöhön, että saa haluamani vaatteet tilattua. Mutta eihän ne alet silloin alkaneetkaan ja suurin osa oli jo aamulla mennyt.
  Hyvä tietää, että alkavat vasta yhdeltä. Pitää katsoa jääkö -70% mitään jos silloin valvoisi. Koskahan tuo prosentti tulee?

  Miina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että joka kausi vaihtelee millaisilla prossilla menevät ja miten, keväällähän oli välissä -40%. Ennen olen ostanut joulupakettiin -70% joten hyvin paljon vaihtelee.

   Poista
 3. Pompin ale alkoi klo 01, mutta kun kello löi yksi, niin sivut alko pahasti jumia. Vaikka kyttäsin koneella, en saanu kaikkea, mitä halusin, mutta tärkeimmän eli toppaliivin esikoiselle kuitenkin onneksi - ja samoin sain ton harmaan neuletakin molemmille tytöille. Mietin silti, onko tässä mitään järkeä, kun kahden jälkeen monen jumin kautta pääsin vihdoin näpyttelemään kortin numeroa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä ei ollut mitään pakko saada juttuja (ennestäänkin liika) ja muistin koko alen kaverin siitä kysellessä.
   Meillä on yksi tuollainen villatakki ja on kyllä ihana, ainoa jota tytöt suostuu pakkasella pitämään. Hyvä, että en alkanut pitempään kyttimään - varmaan ois käyny niin etten ois kuitenkaan tilannut ja alkanut maksamaan posteja parista tuotteesta. On tuosta tullut kyllä suosittu, huh hu - ihan eri juttu, kun aikoinaan kolme neljä vuotta sitten :(

   Poista
 4. Valvoin - ja sain haluamani. Ei tosin ollut osaltani mietittyä ja laskelmoitua - asia vain sattui tulemaan mieleen oikeaan aikaan :) Itse tyydyin tilailemaan lähinnä täydennystä perusvaatteisiin, kuten pitkähihaisia ribbineulospaitoja, leggareita ym. ja pojalle peruspaitoja + t-paitoja kevättä/ kesää ajatellen. Jo ennen joulua tilasin 25 %:n alesta juhlavaatteet talveen molemmille.

  Nuo Reiman takit on tosi hienot! Kelpais kyllä meillekin :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ollut, kyllä edes tarkoistus katsoa mitä aleen on jäänyt, mutta kaveri kyseli millon mahatvat alkaa - enkä edes tiennyt, että yhdeltä :) ne ribbipaidat ja leggarit on kyllä hyviä ja menevät pitkään ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Toivottavasti nuo takit nyt kelpaa meidän neideillä - ahistavaa, kun eka kelpaa ja sitten ei kelpaakkaan... kiva kiva.

   Poista
 5. Meillä on Reiman parka käytössä ja on kyllä hyvä! Pompilta ehdinn saada pikkujantterille vaatetta tyttöjen koot oli heti loppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa päivällä katsoin, että pojulle sais vieläkin juttuja ja ajattelin, että varmaan pahin ryntäys on ohi, että jos jää -70% niin saatan tilata jemmaan.

   Poista
 6. Meillä on pojalla tuollainen Reiman takki ja ollaan kovasti tykätty :)

  Mä en ole jaksanut aleista innostua. Aina ennen on Pompin aleakin tullut kytättyä, mutta nyt ei sieltäkään mikään innostanut. Rento joulu jäänyt vissiin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä koitan olla innostumatta ihan tarkoituksella, parit taarpeelliset jutut vain hommasin. Tosin matto aleja pitäs huomenna mennä kattomaan, kun sotkivat eteisen maton vaseliiniin :)

   Poista
 7. Mä hain lauantaina leipälautaisia kun ne tuli tarpeeseen ja oli vielä mielettömän halpoja. Tuli ostettua peräti 9 kappaletta. Muuta en oikein löytänytkään vaikka kiersin mm. Ikean, Ideaparkissa joitain kauppoja ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enempi minäkin haluisin kierrellä noita kodintavara puoteja, kun rytktkauppoja. Takin haluisin itelle, jonkun laadukkaan parkan joka menis seuraavat 20 vuotta :)

   Poista
 8. Heippa, liityin lukijaksi =))) Ihananoloinen blogi upeilla kuvilla! Jäin koukkuun! Tervetuloa meitä seuraamaan http://tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo kurkkaamassa blogiasi , kivan rehtiä tekstiä :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!