Amalian Helmiä

11. joulukuuta 2013

Tukkakukka


Humputtelu postauksesta huomattiinkin tyttöjen letit.
Meidän tytöt ei tahdo antaa tukkaansa isommin letilellä, mutta kummityttö ei kehtaa tätiä kieltää ;)
Joten letitin hänelle tällaisen päätä kiemurtelevan letin - kukan.
Kuvan näin facebookissa täällä ->https://www.facebook.com/AwesomeHairstyleIdeas?fref=ts
Sieltä löytyy ihania kampaus ideoita varsinkin pitkiin hiuksiin.

Itse haluaisin, että tytö pitäisivät pitkät hiuksensa aina kiinni. Nuorempi tyttö tulee silti eskarista poikkeuksetta tukka levellään, kun on aukaissut ne. Vanhemman hius on taas todella takkuuntuvaa. Tänäkin aamuna oli pakko vetää sappura vain uudestaan letille, en tiedä miten oli saanut tukan takkuun vaikka yönkin oli letti. Meillä on erikoisharjaa ja takku ainetta, joka kyllä selvittää nuoremman hiukset kuin taikaiskusta, mutta ei vanhemman. Täytyy illalla saunassa pitää taas takkutalkoot, huoh.
8 kommenttia:

 1. Oi, vau miten upea!
  Saat kyllä minunkin hiukset letittää :D

  VastaaPoista
 2. Olen joskus letittänyt kaverin hiukset, kun meni häihin vieraaksi, myös itselle onnistuu letitys, kun on aina ollu pitkä tukka

  VastaaPoista
 3. Takkutukkaan vinkkejä, vaikket edes pyytänyt. Osta keraamispaikkaavaa hoitoainetta. Harjaa hiukset ennen shampoo pesua. Pese hiukset ja käytä hoitoainetta ja sen jälkeen keraaminenhoitoaine. Kosteisiin hiuksien latvoihin hiusöljyä ja kun hiukset on kuivat lisää hieman hiusöljyä. Meillä tytöllä tukkaa päässä todella paljon, ohutta ja kihartuvaa joten takkuuntuu varsinkin näin talvella todella helposti. Tuollaisella kompinaatiolla päästiin taas jonkun aikaa vähemmällä hoitamisella. Joskus kokeiltu kampaajan vinkkiä, että laitettu hoitoaine hiuksiin ja muovipussi pariksi tunniksi päähän. Tämäkin toimi hyvin meillä. Samoin kun suosiolla rupesin ostamaan (jälleen kampaajan vinkkinä) shampoot ja hoitoaineet aikuisten versioina. Tosi hieno lettikampaus! Täytyykin käydä katsomassa tuo linkki. Nyt kun takkutukka antaa jo suosiolla hiuksiaan laitella voisi ruveta opettelemaan jotain poninhäntää vaikeampaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehottomasti pitää jättää vinkkejä!! Minä en keraamisesta hoitoaineesta ole kuullutkaan. Aikuiste aineta meilläkin käytetäänn, mutta pestään harvaan.

   Poista
 4. Täältäkin tippuu takkutukkavinkkejä vaikka niitä ei pyydetty ;). Tytölläni kanssa hiukset jotka takkuuntuvat niskast kunnon paakuiksi yön aikana. Selväksi saa isopiikkisellä kammalla tai sillä tangleteezerillä, mutta molemmat sattuvat. Keksittiin sitten ottaa käyttöön äitiyspakkauksen vauvaharja. Aletaan vaan harjata pinnasta ja siirretään aina selvitetty osa syrjään sivulle, joskus joutuu vähän käsin aukomaan harvemmaksi pahimpia takkuja (etteivät olisi niin tiukassa klimpissä, mutta isoihin harvoihin takku-klimppi-rastoihin toimii kyllä). Ailkaa menne hieman enemmän, mutta ei satu ja tytär ihan nauttii ;), suosittelen testausta.

  - Anni A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla - itse harjaan luonnonharjalla, joka ei satu. Meilä tyttö ite repii tukkaa selväksi ja on nyt harventunut ihan hurjasti! Pitää ottaa ja leikata sitä tässä lomalla.

   Poista
 5. Tällä metodilla ei myöskään hiuksia juurikaan lähde irti/katkea. Liittyy kai jotenkin juuri harjan pehmeyteen ja selvityksen lempeyteen. Meillä taas tytsä ei suostu leikkaamaan tukkaansa,vaikka kuinka ehdottelen, haluaa olla mahdollisimman pitkätukkainen ;).

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!