Amalian Helmiä

25. joulukuuta 2013

Jouluaatto

 Meidän joulua, muistoksi.

Päivä ruuaksi nautittiin riisipuuroa ja luumukiisseliä -minun lautaseen oli manteli eksynyt.
Joulupukki tuli meille jo yhden kahden välillä.


 Kylläpä oltiinkin oltu taas kilttejä!
Pukki muistaa joka vuosi ajatella äitiäkin ja haetuttaa lapsilla pussit joihin kääreet kerätään ja hyvin ne pukin käskytä pusseihin muistetaan laittaakkin ;)

Poikakin innoistui lahjoista


 Eskarilaisen joululahjat olivat aika barbi ja pinkki voittoista. Pukki meille saapuikin tytön uudella pinkillä potkurilla. Arvaatteko mikä oli lempilahja? Äitikin on aika hurahtanut ja kaavoja vaatteisiin etsinyt ;)

 Pojulle legoja ja yökkäreitä - liekkö tontut blogia lukeneet.

 Koululainen oli myös todella tyytyväinen lahjoihinsa. Tosi reipas koululainen hän on ollutkin kaikki toiveet pukkitoteutti - uusi kännykkä, retrolaukku, farkkupaita ja tähtikinttaat.

Näin meillä tänä vuonna katettiin10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ja mahtavia lahjoja , tuo mustavalkoinen kassi on niin huippu ja tietty nuo lapikkaat :)


  Hyvää pyhien jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidillä on samanlainen laukku ja tyttö sitä tovin himoinnut ;)

   Rattoisaa tapania!

   Poista
 2. Kivat nuo servetinpidikkeet, (vois itekki askarrella;)) ja kivan näköstä on muutenkin! Mukavaa joulunaikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tehty taikataikinasta ja maalattu valkoisella ja märkänä pyritelty sokerissa

   Poista
 3. Kaunis joulukattaus!
  Tosi kivoja lahjoja teillä :) Tykkään varsinkin noista keltaisista nappipinneistä (yllättäen..) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään laittaa pöydän noin, ettei siinä ole rokia vaan ne haetaan saarekkeelta. Nuo pinniä on Metsolasta ja meillä on myös vihreät :)

   Poista
 4. Oi, onpa kaunis kattaus! Kivoja lahoja teillä - meillä mentiin vielä aika lailla lelu-meiningillä.. No, jospa sitä tulevina vuosina vähitellen päästäisiin siirtymään siitä eteenpäinkin... Meillä muuten neiti juhlisti joulua samaisessa mekossa kuin teidänkin tytöt :) Meillä on se kolmas väri. Tilasin alesta "kun halvalla sai" -periaatteella, ja yllätyin positiivisesti. Oli kyllä oikein nätti ja mukava mekko. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tuo nuoremman tytön kasa oli aika leluinen ja sai etukäteen kolme Barbie yhteistyön kautta. Kivoja yksityiskohtia tuossa mekossa. Meillä kävi myös se viinipunaonen mekko nuoremmalle, mutta toi sininen passaa paremmin tytön väreihin. Näin teidät kaukaa eilen kaupoilla, teitkö löytöjä?

   Poista
  2. Meillä kun on lapset mukana kaupoilla, niin aika nopsasti on kaupat kierrettävä.. ;) Metsolaan tein pikavisiitin ja otin sieltä talvea ajatellen molemille Alban velourpökät -30 % alella. Testiostos, sillä ko. merkki on meille uusi. Suurin koko 128/134 alkaa kyllä tässä merkissä olla jo aika jämpti neidille. Kävin myös Pentikillä ajatuksella, että olisin ostanut edukkaita lahjoja ensi jouluun, mutta alepöydät oli jo aika tyhjiä ja ruuhka melkoinen, joten tyhjin käsin lähdin sieltä. Kaiken kaikkiaan Zeppelinin ale -ryysis yllätti - olihan se melkoinen... Ja samanlaisena näkyi meno jatkuvan tänäänkin. MY

   Poista
  3. Joo ne albat näyttää aika kapoisilta, mutta muuten ihannilta - ei oo testattu, joten käyppä kertomassa toimivatko :) No minä jotain luutuja ja kynttilöitä pentikiltä ostin samalla ajtuksella, mutta keskustassa ois ollu paljon paremmin ja porukkaakaan ei yhtään niin paljon, mutta muu meidän porukka oli menossa jo autolle niin en viittinyt mennä kassalle. Nyt vähän harmiittaa... olis ollu ihania pikku tarjottimia ja kaikkee. Riitti keskustaankin sakkia jopa lastentarvikeliikkeeseen, vaikka en tiedä oliko siellä kummoset alet - minusta samat mitä aikaisemminkin, mutta ite mentiin nyt, kun muulloin ei molemmat pääse turvaistuinta valitsemaan, ehkä sama oli muillakin.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!