Amalian Helmiä

7. kesäkuuta 2015

Bloggarikirppistä ja käsityökorttelia

Jakaannuimme eilen puoliksi, eli  minä, esikoinen ja kuopus suuntasimme Oulun torille etsimään käsityökorttelista tulijaisia kyläilypaikkoihin.
Ihana oli torilla kierrellä mukavassa säässä ihastelemassa erilaisia käsityöläisten taidonnäytteitä.
Löysimme hienot tuliaiset ja ihasteltiin niitä lopuksi nautiskelle savuporolättyjä torilla.


Pieniä hetkiä blogin kirjoittajan Minttuliini designin tiskiluutu lähti tuliaispussukkaanTytöille ja ehkä äidillekkin suloiset rusettipinnit


Kerran kävin jo etsimässä Ouluun avattua uutta lastentarvikekirppistä Vadelmatarhaa, jossa myydään myös Minttuliini tuotteita, jotta olisin ostanut imetyskorun. Nyt ostin korun, mutta katsotaan sitä myöhemmin käytännössä.

Näpertelytaivaan suloiselta teltalta oli pakko kotiuttaa itselle mustat ruusukorvikset.


Viemiseksi lähti myös Ari Markkolan kauhapiika ja itsellekkin oli hankittava tällainen keittiöön.
Pikaisesti kiersimme myös bloggarikirppiksen, joka on tämän viikonlopun Areena kirppisfestareilla- superparkin kyljessä. Hienot puitteet kirpputorille. Olimme varautuneet kantoliinalla, mutta hyvin siellä olis päässyt sompaamaan vaunuillakin ja parkkitilat oli loistavat ja lisää löytyisi Prisman parkkipaikalta. Sieltä emme nyt kuitenkaan löytäneet mitään. Tälle kesälle näytti olevan vielä seitsemät kirppisfestarit. Vinkiksi, että vaikka on itse myymässä kannattaa siltikin hinnoitella tuotteet näkyvästi. Myyjä jos sattuu olemaan juuri tekemässä kauppoja toisen kanssa ei kehtaa alkaa hintaa kysymään ja aina ei edes tohi muuten tiedustella. Minulla ainakin jäi parista tuotteesta hinnan tiedustelu ja jatkettiin vain matkaa.


1 kommentti:

  1. Niin kauniita kuvia, on aina kiva nähdä omia tuotteita jonkun toisen kuvaamana :) Olipa kiva myös tavata sinut ja suloiset lapsesi!

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!