Amalian Helmiä

30. kesäkuuta 2015

Porvoon tuliaiset

Auto oli reissussa niin täynnä jo pakollisista tavaroista, ettei isoja tuliaisia voinut tuoda.
Porvoohan on täynnä ihania sisustusliikkeitä ja vanhan hamstraajalle myös wanhan tavaran kauppoja. 
Valitettavasti olin liikkeellä vaunuilla ja mies päivällä koulutuksessa, että sai montaa liikettä vain ulkoa ihatella. Sen verran kuitenkin käytiin koko porukalla, että Noa noa, Pia's ja little copenhagen tuli ihasteltua sisältäkin päin. Juuri ja juuri vaunut mahtuivat ihanaan lelukauppa Riimikkoon, josta ostettiin ihana salkku tyttöjen hiusjutuille, pojalle pehmo pyssyn ja merirosvon silmälappu, sekä äidille iso kasa kortteja. Pikku d ei ollut vanhassa kaupungissa, mutta sitäkin ihanampi kauppa - lähes kaikki tavaramerkit olivat kotimaisia - Papu, Mainio, Gugguu ja pari ihan outoakin. Sieltä pojille kotiutettu KG Designin silikoni robotti ei ole kuitenkaan kotimainen vaan tuolta naapurista, mutta vekkuli ja pitkään ihailemani silti. Suurin työ oli ahtaa kaksi laatikollista Runebergin tehtaanmyymälästä ostettua suklaata autoon.

8 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Salkussa on sellainen väri, että aiheuttaa kyllä jo pientä kateuttakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappa oliko juuri värillä osuutta asiaan, että mahdutin sen autoon :)

   Poista
 2. Kivoja tuliaisia! Meillä tyttö tykkää myös omia juttujaan salkuissa säilytellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo on hyviä hiuspannoille, jotka ei pienempiin mahdu. välikkä kyllä ne löytyy lattialta ja salkusta jotain ihan muuta.

   Poista
 3. Onpas ihanat ostokset! Olen menossa loppuviikosta Porvooseen, joten täytyykin käydä mm. tuolla Little Copenhagenissa. Hyvä kun muistutit siitä! Liikkeellä olen tosin toisen lapsen kanssa, joten varmaankin osa vanhan kaupungin puodeista jää ihastelematta - ne kun olisi helpompi käydä läpi ilman lapsia. Mutta ihana paikka tuo Porvoo on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pikkud olis ihan teidän näköinen :) vaikka muuten pääsisi niihin kauppoihin niin ei viitti norsulaumaa viedä posliinikauppaan ;)

   Poista
 4. Pari vuotta sitten tuli käytyä Porvoossa ja Riimikossa, ihana putiikki ja kaupunki, hyviä muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todella kaunis paikka ja voin kuvitella sinne ihanat joulumarkkinat oih

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!