Amalian Helmiä

3. heinäkuuta 2015

Silverjunglen aletilaus saapui


Silverjunglen aletilaus saapui eilen ja tänään pääsin noutamaan sen. Paketti piti repiä heti autossa auki. Hyvä, että maltoin autoon asti, enkä aukonut sitä jo tiskillä. Paketin sisältö oli niin ihana, kun kuvittelinkin. Pojille paita ja body, sekä pipo, että sortsit ensi kesään. Itselle frillatoppi ja -housut. 
Tekikö muut aletilaus? Olen ainakin saanut kuulla, että moni oli laittanut vinkkini innoittaman tilausta menemään. Ei ole myöhäistä vieläkään. Kurkkasin juuri verkkokauppaan ja vielä oli hyvin kokoja jäljellä vaikka alet on -50%


10 kommenttia:

 1. Ihania alelöytöjä! :)

  Meidän alepaketti samaisesta firmasta tuli myös tänään ja sain kauan himoitsemani kukkatunikan päälleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin harmitti, kun en tilannu sitä kukkatunikaa itelle !

   Poista
 2. Tilaus tehty ja paketti odottaa nyt postissa. Niin ihania tuotteita ja laatuun oon kyllä ollut tyytyväinen. Nyt kun näin sun päällä noita vaatteita, alko harmittamaan etten tilannu noita itselle. Vastasiko hyvin sun normikokoa? Meille tulossa iso satsi taaskin vain lastenvaatetta. Ehkä ens kerralla uskallan tilata itsellenikin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tilasin itelle. Minusta nuo aikusten housut oli isompaa kokoa mitä normisti. Mulla on alaosat normisti L-koon ja nyt oisin vaihtanu kokoa pienempää jos olisi ollu mihin vaihtaa, mutta M-koon näytti olevan loppu. Menee nuo silti - ompahan kasvunvaraa :) :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, aletuotteita tilasin itsellenikin. Kerrankin itselle :) nuo samaiset housut kuin sinäkin, ruusucaprihousut ja raidallisen basic-topin. toivottavasti koko osuu nappiin, nyt odottelen innolla pakettia. Tilausvahvistuksessa ilmoitettiin että ovat lomalla 26.7 asti. No,kerkiäähän noita pitää sittenkin :)
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mää käsitin, että lähettävät, mutta eivät hoida palautuksia jne ennen tuota - en oo kyllä varma. Mää oisin voinnu ottaa pienemmät housut, mutta parempi noin päin :)

   Poista
 4. Sun innoittamana tein myös minä tilauksen. Vähän pipoja ja lippiksiä lapsille ja itselleni sen ihanan musta playsuitin ja oon ihan satasella rakastunut siihen!! Ja myös ruusukellohame tarttui mukaan. :) lisäksi syksyksi otin kotikutsut itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni jotenkin ohi se playsuittikin, däm. Olin etukäteen haaveillut niistä frillahousuista ja niihin tuli sitten keskityttyä.

   Poista
 5. Miekin tilasin sinun innoittamana. Se kukkatunika ei vaan passannut mulle yhtään! Mutta kivoja sukkiksia sekä se playsuit - se oli aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, minkä mallinen olet? NO jospa ei ois passannu minullekkaan, niin ei harmita, kun en tilannu :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!