Amalian Helmiä

16. heinäkuuta 2015

keltamustat kyläilijät

Muutama potretti eiliseltä, kun oltiin lähdössä lasten kanssa kyläilemään. Kuten saatatte huomata olen ihan höperö tuon yhteensovittamisen kanssa - samanlaiset erillaiset. Palatessa piti vielä Verson puodista hakea näihin sopivat lätsät lapsille. Minun imetysmekko, pojan housut ja tytön hame on omaa tuotantoa. Muiden paitsi vauvan vaatteet on Metsolaa. Vauvan lakki on Lorun ja potkarit on Napikkaan ja menee vielä just ja just - täytyy tilata varmaan isompi.

Taas sataa vettä ja täytyisi suunnitella jotain tekemistä. Suunnittelin, jos tytöt leipoisivat ja kokkaisivat ja kutsuttaisiin vaikka mummi ja pappa syömään. Siitä olisi ainakin tytöille puuhaa sillä aikaa voitas poikien kanssa rakentaa iso legolinna. Kotikampaamoa ollaan jo tälle aamua leikitty (äiti leikkinyt).  Mitä kivaa olette puuhanneet, kun ulos ei tee mieli? Illasta poudistuu niin kirmataan sitten ulos.8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itekkin on tykänny tuosta Metsolan kuosista ja jc on niin pehmeä matsku!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minkäs sitä itelleen mahtaa, kun joku ruuvi vissiin löysällä, kun tällaisesta saa iloa ;D Ois muuten passannu se sun tekemä viiri hyvin rekvisiitaksi, mutta napattiin niin pikaisesti kuvat, kun vauveli heräs.... se viiri on niiin ihana ja tytöt sen pohjalta suunnittelee jo seuraavia synttäreitään!

   Poista
 3. Ihanat yhdistelmät! Nuo mustavalkoraitaleggarit on huiput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin on Metsolan - likaa aikaa vissiin pähkiä tällaisia :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!