Amalian Helmiä

13. heinäkuuta 2015

Synkkiä ostoksia

Mahtaakohan nämä viimeaikaisten ostosten sävy johtua tämän kesä vallitsevasta säätilasta?
Huomasin näitä kaappiin viikkaillessa, että aika värittömäksi on mennyt!


Kiitettävästi on aleja tullut hyödynnettyä.

Kankaita Versonpuodista - ruusuhuivi, Aarrekidistä - raitaa ja Metsolasta - mahtavan tuntuista trikoota. Tämän lisäksi äippä toi Kajaanin tuliaisena ison säkin R-collectionin kankaita. Siinä säkissä oli myös harmaata ja mustaa, mutta myös pitkäpätkä roosaa.

Pompdeluxia tytöille

Löytöjä pojille.

Eiköhän nämä aletukset olleet tässä, jos vielä kestätte viikonlopun löydöt ihan itselle?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on ja nyt onnisuin jopa saamaa tuota ruusuhuivia, kun vaan raskisi siitä jotakin ommella.

   Poista
 2. Meillekin on paljon kotiutunut etenkin harmaata ja mustaa. Tytölle tosin myös paljon minttua, jota tuntuu nyt rakastavan yli kaiken niin värinä kuin makunakin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on tullut shoppailtua tosi vähän nyt alesta. Ainoastaan Pompilta tilailin lapsille vaatteita. Tuntuu, että kaikkea on muutenkin tarpeeksi ja kesävaatteille ei tosiaan valitettavasti näytä käyttöä juuri olevan... Paitsi tuolla lämminverisellä pojalla, joka juoksee shortseissa näilläkin keleillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noita tarpeeksi on - ajattelin liimata itelle otsaan lapun ei enää mitään tytöille! Noh, menevätkin tytöillä pitkään ja nuo oli koulua ajatellen ostettuja. Pojathan jopa tarvii uusia, kun kasvavat niin hurjaa vauhtia. Meidän pitsihaalarit on edelleen korkkaamatta, eikä säätiedotus lupaa edelleenkään sellaisia kelejä, että niillä tarkenisi!

   Poista
 4. Jos myyt pienimmän vaatteita, värikkäitä unisex-vaatteita, niin laittaisittko blogikirppistä? Bodyja,housuja,potkuhousuja. Metsolaa jne
  mukavaa päivää!
  t.Sanniska

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!