Amalian Helmiä

6. heinäkuuta 2015

Viikonlopun fiiliksiä

Lauantaina lähdettiin sadepäivän viettoon Ikeaan - virhe - sinne oli tullut muutama muukin. Vaikka tupa oli täynnä tehtiin uusi Ikean rataennätys - tunti ja ulos! Nälkä ajoi porukkaa, kun jonot lihapulliin oli niin hurjat, että ajateltiin nopeammin pääsevämme muualle syömään. Puolet ajasta meni kassajonossa ja tietysti ei saatu edes niitä mitä halutiin, vaikka lähtiissä muka varastotilanteenkin tarkistin. Ei me silti tyhjin käsin kotiuduttu ja pihakeittiöönkin jotain löydettiin. Sunnuntaina paremmalla säällä korkattiin pihakeittiö syötiin isimiehen synttärikakkua ja maisteltiin makkaraa. Miten se perus grillimakkarakin maistuu niin paljon paremmalle tuolla?  Pihakeittiön tilanteesta juttua täällä.Tänäänkin vaikuttaisi tulevan kaunis päivä. Isukki suuntasi vain jo töihin ja me aletaan tekemään lomasuunnitelmia tälle viikkoa. Torstaina ainakin seurakunnan pihakirkkoon. Varmaan emäntä loihtii sinne taas herkkuja. Viime kesänä herkuteltiin täytetyillä sämpylöillä, jäätelölllä jan mansikkakermakakulla - nam.Tulkaahan muutkin jos olette maisemissa.

2 kommenttia:

  1. Sattumalta ikea-ostoslistaa parhaillaan yritän kirjoittaa, joten Mua kiinnostaa että mitä ostitte? Sopii ihanasti nuo värikkäät sarvikset kesäiseen ulkona syöntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleekohan tämä vastaus jo liian myöhään, kun ei taho ehtiä vasta, kun illalla koneelle istahtaa (ja aamukaffilla). Me ostettiin roskiksiksi peltisiä saaveja olivat alessa, sekä Tjena pohvilaatikoita. Ostin Tjenoja viime kerralla testiin ja tykkäsin, joten nyt hanstrattiin niitä enemmän. Mitäs me muuta ostettiinkaa... niin piti ostaa sellainen saareke kesäköökin - mutta ne oli loppu, joten korvattiin se väliaikaisesti edullisella hyllykällö , joka siirtyy varaston hyllyksi, kun saadaan haluamamme.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!