Amalian Helmiä

9. heinäkuuta 2015

Kuin tilauksesta

Noiden aleostosten väliin vähän kirppisostoksia. Kerran raahauduttiin tuonne kaupungille ja puolen tunnin pyrähdyksen jälkeen oli valmis jo kotia. Paljon mielenkiintoisempaa on kierrellä kirppiksiä, kun kauppoja. 
Tein muutamat löydöt itsellekkin tuossa lähikirppikseltä. Täydellisesti istuvat Tigerin housut 9eur ja Creamin (yksi omista suosikki merkeitä) tunika 2eur!!
Eilen puin vauvalle isoveikan vanhat Metsolan bodyn ja housut. Totesin vain, että isoveikalla ei ole näihin samisteluvaatteita - niin kun pitäs muka aina olla - mentiin käymään kirppiksellä ja sieltä löytyi samistelupaidat ihan kaksi kappalein - hintaa per paita 2,50 ja kunto uuttavastaava. Isoveikka piti näitä vuoden iässä ja pikkuveikalle tuli ikää juuri vasta puolivuotta. Jäppiset on aika eri kaliperia.
Iltapuuro kannettiin pöytään puolestaan uusilla Sarviksen tarjottimilla
2 kommenttia:

  1. Millä kirppiksillä ruukaat käyä? Miten noissa silverjunglen vaatteissa menee koot? Onko reilua mitoitusta? Meneekö esim 2 vuotiaalle pitemmän aikaa 86/92 ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeaikoina olen käynyt ihan tuossa paikallisella, sekä Muhoksella käydessä Kirppis-kamussa ja Oulussa tietysti Järki-kirppiksellä ja Palje-kirppiksellä, mutta viime aikoina harvemmin, kun ei niistä tunnu mitää löytyvän. Se uusi 1-kirppis oli keväällä positiivinen ylläri ja ajateltiin tällä viikolla ajella sinne taas. Meidän pojulla on just tuota kokoa ja on ollu nyt keväästä asti ja olisi voinut ottaa jo aikaisemmin käyttöön, mutta menee varmasti syksynkin. Pojan vaatteet muutoin kokoa 92 -98

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!