Amalian Helmiä

3. kesäkuuta 2015

Pompdeluxin alet

Meidän yksi suosikki merkeistä, Pompdelux osasi yllättää ja aloitti heti aika mukavilla aleprosenteilla ja lisäksi oli hyvin kokoja jäljellä.
Me laitettiin tilaus menemään aamulla kiireessä ennen pojan hammastarkastusta (loma on alkanu sillä, että joka aamu on menty hammaslääkäriin. Vuorotelle on ollut lapsilla hammastarkastukset).

Ihan en enää muistanut mitä tuli kutsuilla ystävänpäivänä ihasteltua, mutta fleese ainakin jäi mieleen. Meillä alkaa nuoremmalla vastaavan näköinen fleese parin vuoden takaa käydä pieneksi, joten uusi fleese oli paikallaan. Tässä välissä Pompin fleeset oli enempi pusakkamallisia, mutta me on tykätty enempi tämän mallisista. Hintaa fleeselle jäi alle 15 euroa. Myös Pompin perhoshousut on paljon pidetyt ja pieneksi jo menneet, joten uudet vastaava haluttiin tilalle.

Pojalle mietin jo kutsuilla verkkarityylisiä takkeja ja housuja, mutta jäi tilaamatta. Nyt ne olivatki kivassa alessa.

Tekikö muut tilausta?


22 kommenttia:

 1. Mulla lähti aletilaus matkaan heti aamulla kuuden jälkeen :D En tilannut tästä mallistosta ollenkaan aiemmin, vaan päätin odottaa aleen asti.

  Tilaukseen lähti peruspaitoja, sukkia, alushousuja (nämä ihan huipuiksi aiemmin jo todettu) ja myös neuletakki, housut ja yksi pusero. Kaikki sain ostettua, mitä olin ajatellutkin aiemmin, joten alen odottaminen kannatti. Tein tilauksen nyt heti alen alkamisen jälkeen ja sain jo toimitusilmoituksenkin. Myöhemmin alesta tilatessani on ollut lievästi sanottuna ruuhkaa ja tilausta on saanut odotella monta viikkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää huomasin vasta sähköpostia selatessa alet ja meinasi maksu vaiheessa tilaus tökkiä ja jännäsin jääkö tilaus tekemättä. Vaihteeksi oli kyllä hyvin alessa

   Poista
 2. Nyt oli kyllä paljon vaatetta tarjolla alehinnoin. Jokaiselle löyty kyllä tarpeeseen. Pojalle tilasin mm. saman harmaan hupparin mikä näytää olevan teidänkin listalla. Katselin myös nuita perhoshousuja, mutta jäin empimään onko kuinka käytönnölliset leikeissä. Ei ilmeiseisesti kuitenkaan leikkejä hidasta ja voit suositella niitä :)
  Tervetuloa myös seuraamaan meidän elämän menoa blogissa, Trio Rämä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo perhoshousut ollu leikeissä vaan kaupunki housuina ja kyläillessä vähän parempina ja lopuksi vielä koulussakin, että paljon niitä on pidetty Tyttöjen serkkukin tykänny omistaan ja harmittaa ettei tullu tilattua hänellekkin.

   Poista
  2. Anteeksi, menin sanoissani ja teksteissä ihan sekaisin! Tätä tämä välillä on, ehkä pitäisi koitaa itsekin mennä välillä ajoissa nukkumaan :) Halusin tiedustella onko sinulla kokemusta nuista poikien "pussimaisista" collegehousuista? Hidastavatko autoleikeissä? :) Meillä tyttö käyttää pompin tregginsejä kylässä ja kaupungissa. Nätit nuo tilaamasi uudet housut!

   Poista
  3. :) :) No mää jo vähän ajattelin :) Meillä on yhet pompin pussicollarit ja en mää niissä ole huomannut, että oisivat mitenkään hidastaneet - paljon pidetty päiväkodissakin. Ite olen ommellu pojalle paljon enempi pussimaisiakin housuja ja hyvin ovat pysyneet mukana ;)

   Poista
  4. Kiitos vinkistä :) Edelleen näytti olevan nuita pussocollareita. Nähtäväksi jää laittavatko vielä jossain vaiheessa -70%.. :)

   Poista
 3. Kolmelle lapselle tuli tilattua paljonkin. Neuletakkeja, alusvaatteita ja sukkia tilaan aina pompilta. Pojalle housuja, Esmeraldat tytöille valkoisena jne. Näissä minua kiehtoo niiden yhdisteltävyys, kun paljon matkustelemme. Kaikki käy yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkia mekin on yleensä tilattu ja niitä ois ollu nytkin, mutta sukkatilanne on nyt yli hyvä. Reissatessa kätevää jos kaikki mätsää keskenään.

   Poista
 4. Minä tilasin myös heti aamusta lapsille paketit. Tytöt sai fleecet ja mekkoja, niin ja pari pitkähihaista. Yllätyin miten hyvin kokoja oli jäljellä. Pojalle löysin vain parit housut, mutta sen ehkä selittää se kun hälle olen tilannut niin paljon jo normihintaan. Harmittaa kun meidän tytöt ei tykkää pompin housuista. Ei saa niin hyvin mätsääviä settejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin osasivat yllättää - melkein kuin "ennen vanhaan". Mekkoja mekin katsottiin, mutta päädyttiin olemaan tilaamatta vaikka nyt ehkä harmittaa, kun meneehän ne tuon ikäisellä useamman vuoden. Mitä housuja teidän tytöt pitää?

   Poista
  2. Joo todellakin tuli semmoinen entisajan meno mieleen.

   Tyttöjen lemppareita on kirpparilta ostetut farkut. Hm ja kappis edustaa niissä ehkä eniten. Merkkeinä kaikkea laidasta laitaan. Mitään kuviollista ei saa olla ja collegehousujen malli pompilta on ehdoton ei, vaikka niissä taas ulkonäkö miellyttäs. Nuoremmalla tytöllä joskus saattaa mennä päälle, mutta vanhempi ei edes sovita :D

   Poista
 5. Tunnustan tilanneeni ihan liikaa, mutta alea tässä olinkin odotellut. Normihinnalla taisi meille tulla vaan tytölle pari mekkoa ja nyt sitten täydensin kaikkien vaatevarastoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli normilla vain tyllit ja softikset, jotka ei välttämättä tule edes aleen. Mitä te tilasitte?

   Poista
 6. Mä tein myös tilauksen. Esikoiselle ei oo enää hetkeen Pompin koot riittäneet ja kuopukselle ne on vielä liian isoja (tosin otin kyllä jo parit housut syksyksi jemmaan), mutta löytyihän tuolta tilattavaa osaa kolmelle ja osaa neljälle pojalle. Jännitin löytyykö kokoja kaikille samisteluun, mutta turhaan, sillä kaiken sain mitä halusinkin (paitsi ne joiden alea jäin vielä odottamaan ;) ). Ostin vaaleansiniset chinot, yhdelle myös tummansiniset, kolmelle siniset chinoshortsit ja neljälle neulepaidat (t.sin./valk.). Kunpa nyt värit olisivat kuvitellunlaiset. En oo nähnyt vaatteita livenä, siksi vähän mietityttää. Vielä jäin odottamaan muutamaa tuotetta aleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin otin jo vauvelle jotain samisteltavaa jemmaan. Mää en ollu vielä tajunnu valmistautua aleihin ja oli pikkasen hoppu hamppilekuriin, mutta eiköhän nuo kaikki kutsuilla kaavailemani tullu tilattua. Voi meilläkin on niitä chinoja - ihan huiput housut pojille. Jos ois koululais poika niin vähänkö meillä olisi pomppia. Joskus on käyny niin että netissä kivoiksi katsotut ei oo niin kivat tai päin vastoin, jospa teillä kuitenkin vastais odotuksia.

   Poista
 7. Meillä täällä naapurikunnassa tulee hammastarkastus aina kaikille lapsille yhtäaikaa.. Kätevä käyttää kaikki kerralla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon tytöt yleensä käyttäny yhtäaikaa, mutta nyt oli yhellä oikomishoidon kontrolli, toisella eka ihan hammaslääkärin tarkistus ja kolmannella suuhygienistin tarkastus... melkoinen rumpa!

   Poista
 8. Minä tilasin tytölle ja vauvallekin (5kk) kaappiin valmiiksi. ;) Tosi hyvin oli kyllä vaatteita ja kokoja jäljellä. Oikein harmitti, että olen tilannut jakson aikanakin useamman vaatekappaleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo meidänkin mustia tyllejä ois saanu nyt alesta, mutta onhan me ehitty niitä kovasti pitämäänkin. joskus harmittaa, kun normilla ostaa ja kohta sais alusta.

   Poista
 9. Hei!
  Meillä yksi tyttö varmaankin saman mittainen kun teillä nuorempi. Mitä kokoa olet ottanut hänelle esim mekoissa?
  T. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tytöt on ite asiassa melkein yhtä pitkiä - vain 7mm on vanhempi enää pitempi :) tytöt on 130 senttisiä ja esim nuo tyllit on kokoa 140 ja rib leggarit 134/140, mutta 134 farkut on ihan jätit, mutta taas tregginssessä 134/140 on sopiva

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!