Amalian Helmiä

17. kesäkuuta 2015

Monetko kumisaappaat äiti tarvitsee?

Joku on hulluna kenkiin, toinen sortuu kauniisiin käsilaukkuin, mutta minun heikkouteni on ilmeisesti kumisaappaat!
Taas tuli hankittua uudet kumpparit. Kuoritakki oli uusittava ja uudessa takissa oli pinkki vetoketju, joten en voinut olla hankkimatta Stadiumista siihen mätsääviä pinkkejä kumppareita.

Keltaiset Tretornin kumpparit ovat aleostos Cittarin alelaarista.
Crocsin mustat kumpparit olivat puolestaa järkiostos.  Elloksen lastenosastolta tilattuja vaaleanpunaisia kumppareita on moni ihastellut. Olenkin harmitellu, että jätin ne muutaman kerran terassille auringon paisteeseen ja sen takia niiden pinta kärsi. Melkein on tullut toivottua vesisadetta, että saan laittaa jalkaan nämä ja aukaista vaaleanpunaisen sateenvarjoni.
Tokihan minulta löytyy puutarhatöihin varmaan kolmekymmentä vuotta vanhat nokialaiset, jotka on kaiken lisäksi peritty pikkuveljeltäni. En muista missä vaiheessa veljen jalka kasvoi minun jalan ohi.


Monetko kumpparit teiltä löytyy?
16 kommenttia:

 1. menit ohi minusta! mulla ei ole kuin kolmet vaikka pidän kumppareita jka päivä vähintään 7h jalassa :D
  T: Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tuolla reissussa makiat saappatt ja olisivat olleet alessakin. Sellaset kannalliset saappaat - sellaset ois olleet meleko pähiät teitillekkin duuniin ;)

   Poista
 2. Ihania kumppareita! Olen myös kumisaapasihminen, tosin omistan nyt vain yhden parin punaisia nokialaisia. Keltaisista ja pinkeistä (siis väriltään, ei kooltaan) olen haaveillut vuosia. Mutta minun jalkaani eivät sovi kaikki hienot mallit :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin joskus ollu ongelia mallin kans, kun oon tosi pieni jalkanen tähän muuhun varteen nähden.

   Poista
 3. Ihania saappaita! Mä en omista kuin kolmet, joista yhdet on mökillä , mutta mieli on tehnyt uusia. Ehkä pitäisi ostaa itsellekin vihdoin se uusi takki niin saa hyvän syyn ostaa ne saappaatkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uusi takki tarvii uudet saappaat tai toisin päin. Myös sontikka ois hyvä olla sävysävyyn ;)

   Poista
 4. mulla on kahdet, tollaiset vaaleanpunaiset ja vähän matalammat pinkit. Haaveilen kyllä useista. Ja haluaisin keltaisen sadetakin ja sydvestin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo keltanen sadetakki ois aivan ihana - vähänkö piristäs sadesäässä - mun pitää kyllä hurauttaa edes keltanen pipo!

   Poista
 5. Vau! Kyllä noilla saappailla kelpaa ulkoilla.

  Olen vain yhtien Nokian-saapikkaiden omistaja. Olis kyllä kiva vähän satsata tuohon kenkäpuoleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oikein muuten satsaa, kun noihin kumppareihin. Muihin kenkuleihin pitäs panostaa enempi eikä vetää koko ajan samoilla.

   Poista
 6. Mulla ei oo kuin yhdet, eikä nekään oikeastaan kumisaappaat vaan Sievin jalkineen jotain polyuretaania (?) sellaiset vihreät, ja turvakärjellä. Nää kestää elämää, viisi vuotta kesti ekat, toisin kuin nokialaiset joita sai uusia joka vuosi. Oot onnekas, ne sun veljen perintö-nokialaiset on varmaan vanhoja, kestävämpiä materiaaleja:-)

  Tarmotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mää oon käsittäny ettei ne nykyiset kestä niin kuten nuo vanhat. Niissä ei oo mitää vikaa ei haprastua mia tai haalentumaa edes!

   Poista
 7. Tosi kivoja! Multa löytyy vaan kahdet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kotiäiti useat kumpparit tarvii... reissussa näin yhet ihanat, mutta ei ollu tilaa tuua kotiin ja järkikin jo alko päätä pakottamaan :)

   Poista
 8. Itse tykkään kumisaappaista, ja niitä onkin kertynyt aikas paljon erilaisiin asusteihin sopivaksi. Hai saappaita on kolmet, hempeät roosat, pinkit sekä tumman luumun väriset. Sitten on valkoiset nokian kontiot sekä kahdet korolliset, mustat ratiat ja harmaat H&M:n. Lisäksi mökillä on juurikin tuommoiset vihreät sievit, joissa on kanssa turvakärki. Kuusi paria siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää näin sellasen korolliset reissussa ja yhellä tutulla oli aivan ihanan sirot - oih! No oho kuudet - - eli mää voin ihan huoletta ostaa vielä muutamat :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!