Amalian Helmiä

17. elokuuta 2015

Pompdeluxin syksyä

Joko olette ehtineet kauniista säästä huolimatta ehtineet kurkata Pompdeluxin uutta kuvastoa?
Päivä on mennyt ulkona ja pojat nukahtivatkin paljon normaalia aikaisemmin ja äiti pääsi iltateen lomassa selaamaan uutta kuvastoa.

Noihinkin mahtui kyllä monta ihanuutta, mutta eniten ihastutti ulkovaatteet, lähinnä poikien topat ja uudet värit softshelleissä, kuten mustat housut ja harmaameleerattu takki.


8 kommenttia:

 1. Onhan siellä tytöille ribbiä viidessä värissä ja todella kauniit villakangastakit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kait sitä SOKIA!! moneen kertaa tietsikalla selasin ja etin, mutten löytänyt - padilla löyty heti. Ihana tuo takki tosiaan.

   Poista
  2. Vähän on sekavasti kyllä ripoteltu niitä tuossa kuvastossa! ;)

   Poista
 2. Onhan siellä tytöille ribbiä viidessä värissä ja todella kauniit villakangastakit! ;)

  VastaaPoista
 3. Selattu on jo =)
  Ja joo, jotenkin suppeammalta vaikuttaa, mutta eiköhän niitä rekkejä taas ole ihan kivasti esittelijällä. Järkevämpää mielestäni on nyt kuvastossa se, että pienten ja isompien vaatteet ovat esitelty enemmän yhdessä ja sitten ilmoitettu hinta erikseen vaan eri kokoluokille. Hieman harmittaa kun yksi poikien college-paita johon kerkesin ihastua jo ennakkokuvien perusteella (pörheä tähti edessä) onkin saatavilla ainoastaan pienten mallistossa. Moni vaate on sellainen mikä pitää luonnossa nähdä, ainakin minun.
  Eikös ne ribbipaidat ja -trikoot ole basics-osiossa 5 eri värissä? Luumu näyttää todella kivalta ainakin kuvien perusteella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä sekotti tuo uusi kuvaston asettelu mua, vaikka selasin muka edes takas, mutta jo niin kaua tottunut hyppään ne pikku tytöt jo yli :)

   Poista
 4. Mä yritin kaksi kertaa katsoa ja aina meiltä pätkäs sähköt. Ehkä se oli merkki ettei kannata katsella kun rahat menee kuitenkin :D

  VastaaPoista
 5. En oikein innostunut mallistosta. Ulkovaatetta ei ole tarvis ostaa, niissä oli kivoja. No voihan se olla, että mieli muuttuu taas, kunhan livenä näkee. :D

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!