Amalian Helmiä

15. syyskuuta 2015

Kevyt toppatakit testissä

Viikonloppuna päästiin jo testaamaan tyttöjen uusia kevyttoppatakkeja. Viime vuotiset Stadiumin takit oli varmasti leudon talven pidetyimmät takit! Nämä kotiutui ihan Henkkamaukalta ja on siitä kivat, että menee niin meidän hempeän, kuin räväkänkin tyylin kanssa yhteen. Takit sopii niin kaupoille, kun vaikka liikuntaan. Nyt ne testattiin kylmässä jäähallissa, kun oltiin katsomassa isin peliä. Plussaa siitä, että takin pinta on käsitelty vettähylkiväksi ilman ympäristölle haitallisia fluorikarboneja.7 kommenttia:

 1. Jäähallissa varmaan ihan tarpeen paksumpi takki, mutta minua vähän kummastuttaa kun ihmisillä on kaupoissa jo toppatakkeja päällä. Samaan aikaan, kun itsellä on lyhythihainen paita. Tuskin kaikki on jäähallilta tulossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh hu, meilläkään ei tahdota takkia laittaa ollenkaan päälle ja kovasti sai vakuutella toppatakin tarpeellisuutta jäähalliin mennessä, mutta ei ollut yhtään liikaa.

   Poista
 2. Todella sievät takit! Itsekin ihastuin kevyttoppatakkiin viime keväänä, kun löysin alesta tytölle oranssin IcePeakin takin. Piti sitä tosi paljon ja menee onneksi vielä tän syksyn, ens kevään ja hyvällä tuurilla vielä ens syksynäki. Ostin reilun koon, joka ei kylläkään näyttänyt liian isolta viime keväänäkään. Maanläheisissä väreissä on tosiaan monikäyttöisempi, mutta tytöllä sitten valkoinen toppaliivi shoppailu yms. reissuille, jos hempeämmän väriset housut tms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni vetskarit rikki viime vuoden kevyttopista - olen miettinyt, että pitäskö niitä mennä näyttämään, että onko normia, että menevät vain yhden talven?

   Poista
  2. Ohhoh! Kyllä luulisi nyt hieman pidempään kestävän. Käy ihmeessä näyttämässä ja yritä reklamoida!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!