Amalian Helmiä

27. syyskuuta 2015

Neitojen kammari

Siivouspäivänä innostuin ottamaan muutaman räpsyn tyttöjen huoneesta.
Hempeällä linjalla mennään, poiketen vähän muun talon sisustuksesta. Tytöillä on yhteinen huone ja vielä ei ainakaan ole tullut valituksia hempeydestä, päin vastoin vaikka esikoinen tykkää enemmän romanttisesta sisustuksesta. Esikoinen on korvamerkinnyt ne hempeämmät huonekalut mahdollisen oman huoneen varalle. Mitään kiirusta hempeyden karsimisen ei ole - teinihuoneesta ehtii sitten kärsimään varmasti vielä monta vuotta, nautitaan nyt vielä tyttömäisestä hempeydestä.
Pari tyttöjen huoneen väreihin sopivaa korttia löytyi Porvoonreissulta, Riimikosta.

Korut ja hiusjutut pysyy rasioissa tallessa

Kerro kerro kuvastin...

Perhosmobile löytyi Haaparannan Rustasta, mutta tällaisen voisi tehdä itsekkin. Minä olen jouluksi tehnyt enkelin siipi- mobileita tähän tyyliin.

Karkkipurkeissa pikkuaarteet pysyy tallessa

Pannat ja isommat hiuskoristeet pakataan laukkuihin


Säilytystilaa lisättiin Ikean Tjena laatikoilla. Laatikoihin laitettiin barbien tavaroita vitriinistä, jolloin vitriiniin saattin rakennettua hieman barbeille kotia.

Hetken pysyy pöydät siistinä. Onneksi tytöt hoitavat viikkosiivouksen sovitusti perjantaisin itse.Olin laittamassa näitä leikkihuoneen entisiä verhoja kirppiksele, kunnes huomasin niiden sopivat tyttöjen kammariin.

Valetilkkupeitto päiväpeitteet


Seuraa blogiani facebookissa ja bloglovinissa4 kommenttia:

 1. Kaunista ja hempeää. Mistä tuo ihana penaali on ostettu? Meillä samaa sarjaa on joskus ollut kortteja ja muistikirja, mutta tuo penaali olisi tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö sai sen kummeiltaan lahjaksi ja ne on ostaneet sen jostain ulkomailta. Tuovat lahjaksi aina jotain reissuiltaa.

   Poista
 2. Tosi kauniita yksityiskohtia!
  Tuon päiväpeiton tilasin joskus meille sinun vinkistä ja RAKASTAN sitä, ihan mielettömän kaunis! Että kiitosta vaan vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, että mun vinkeistämon ollu hyötyä. Mekin on tykätty noista kovasti.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!