Amalian Helmiä

16. syyskuuta 2015

Tyttöjen helpot hiusvinkit - letti jossa ohuempikin hius näyttää paksulta

Meidän nuoremmalla tytöllä ei ole läheskään yhtä paksut hiukset, kuin isosiskolla, vaikka kovasti ovat vahvistuneet säännöllisellä leikkauksella. Aikoinaan tytön ollessa yksi vuotias vedettiin tytöt ohuet, katkeilevat hapsu hiukset parin millin sängelle. Tyttöys ei kärsinyt yhtään leikkaamisesta - ihan päin vastoin, kun hapsuhaituvat lähti. Esikoisen hiukset puolestaan ovat lasisen liukkaat, kuten minullakin etteivät letittäjän unelmat nekään.

Näyttävän letin ohuempiinkin hiuksiin saa tekemällä hollantilaisen letin. Jos omistaa vain kaksi kättä letittäminen ja kuvaaminen voi olla haastavaa, mutta yksi ohje hollantilaiseen löytyi pinterestistä  täältä. Itse en monestikkaan ohjeita seuraa, vaan minusta leittämiseen tarvitaan "sormituntuma". 
Pointti on siinä, että jos perusranskalainen tehdään viemällä sivulta hiusnippu yläkautatta keskelle tehdään hollantilaisessa se alakautta, eli sivulta alakautta keskelle.
Itse pidän ransikissa kämmenet ylöspäin ja hollantilaisessa taas alaspäin.

Kun letti on valmis levitetään hiustalenkit kerrallaan - pompulasta alkuun päin.Vola - näyttää letti paksulta. Minä tykkään tehdä itselle ihan keskelle päätä hollantilaisen ja minun perusvahvoista hiuksista saa nypittyä tosi muhkean hollantilaisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!