Amalian Helmiä

18. syyskuuta 2015

Pinnasänky

Vihdoin tohdin siirtää pojan huoneesta tämän pinniksen vauvalle ja meidän vanha pyökin värinen sai lähteä. Vaikka poika on jo normaalissa sängyssä tovin nukkunut pelkäsin päiväunien puolesta, koska meidän tytöillä ne ovat jääneet kotihoidossa pois kaksi vuotiaana. En nähnyt mitään pakottavaa syytä alkaa päikkyjä häiritsemään. Nuorempi tytöistä kiipesi jo puolitoista vuotiaana pois pinniksestä, joten piti silloin siirtää normaali sänkyyn ja esikoinen sai antaa aikoinaan tietä siskolle. Tämä pinnis oli "ihan pakko" meille kotiuttaa, vaikka se tyttöjen pyökin värinen ennestään meiltä löytyikin, joten meillä oli valmiiksi kaksi pinnasänkyä. Nyt poika tavasängyssä niin hyvin (koputan puuta), että kahta pinnistä ei enää tarvita.  Pyökin värinen lähti ja tämä vanha valkoinen retrosänky jäi - ylläri!

Päiväpeite löytyi paikallisesta kirppikseltä kahdella eurolla ja olen sitä jaksanut ihastella. Pupu kaverukset pitävät päivisisin majaa vauvan sängyssä ja pinnasuojat olen itse tehnyt. Eri paksuisia vaahtomuoveja oli ainakin aikoinaan myynnissä nykyisessä Etrassa. Vaihdoin vain poikaa odottaessa tyttömäiset kankaa neutraaliin valkoiseen vohvelikankaaseen. Samalla suojasin myös hoitopöydän alustan samalla kankaalla.

Alkuyön vauveli nukkuu omassa pinniksessään ja ensimmäiseltä syötöltä jää äidin kainaloiseen tai no isän selän taakse. Vauveli on alkanut välittömästä syönnin loputtua käännähtämään isukin selkään kiinni ja unissaan raapii isin selkää.

Kauniita uniaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!