Amalian Helmiä

17. marraskuuta 2015

Pojan syntymäpäivät auto-teemalla

Meidän iso poika juhli syntymäpäiviään sunnuntaina suvun ja kummien kanssa, sekä rääppiäiset pidettiin kavereille eilen. Oikea päivä on vasta viikon päästä, mutta pidettiin ne jo viikko etukäteen. 
Poika itse syksyllä halusi Kärkkäiseltä Cars servetit ja kakkukuvan, jota äiti pehmensi perinteisellä autoteemalla. Autot tarjoilussa ja tie pöydässä, eli mustassa kaitaliinassa keskiviivat. Nämä ideat on poimittu tuolta Pinterestistä. Muuten koristeeksi riitti ilmapallot.

Mitään ohjelmaa ei vielä 3V-juhliin tarvittu vaan leikkiä piisasi ihan itsestään uusista lahjoista. Lahjoiksi tuli mm. Brion veturi, "Imi"- Minions Kätyri yövalo ja taskulamppu (aikas kiva idea muuten), muumilautanen (äidin toiveesta), useampi auto - joista muuten pieni kauko-ohjattava oli kyllä tosi suosittu.
Tottakait tuli sitä Ryhmä Hauta ja väritys- ja tehtävävihko, jonka parissa meillä vierähtikin eilen jo pitkä tovi.

Isosisko auttoi äitiä leipomuksissa ja leipoi synttäreille suklaamuffineita, vadelmapaistosta ja äitin suokkaria, eli banaanikakkua. Äidin tarvitsi leipoa vain mustaherukkatuorejuustotorttu ja salmiakkilakutäytkskärin - Yleensä kakkua saa syödä päivä tolkulla juhlien jälkeen, mutta tämä loppuikin melkein kesken - ohjeen bongasin facesta ja on täältä.
Suolaisena oli salaattien rinnalla coctailpiirakakoita, kinkkupiirakka ja jauhelihapeltipiirakka.2 kommenttia:

  1. Vautsi, hauska idea laittaa tarjottavat autoihin! :D

    VastaaPoista
  2. Meillä oli aikoinaan isomman pojan muistaakseni juurikin 3-vuotissynttärit katettu samalla idealla :) Mustaan lakanaan vielä jaksoin silloin ommella valkoisella viivatkin.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!